2777
2789
عنوان

تاحالا از امام ها معجزه دیدید؟؟

2745 بازدید | 134 پست

بچها بیاین تعریف کنید چه معجزاتی تو زندگیتون دیدید 

پارسال دراز کشیده بودم داشتم میخوابیدم ظهر بود انقدر دلم هوای امام رضا کرده بود ک حد نداشت پیش خودم میگفتم کاش زودتر قسمت بشه برم چون سالی دوسه بر میرفتیم اون سال نرفته بودیم...باورتون نمیشه به ۵ دقیقه نکشید گوشیم زنگ خورد پدر بزرگم گفت دتر اماده شو تا نیم ساعت دیگه میایم دنبالت.گفتم کجا؟گفت منو عزیز جون یهویی تصمیم گرفتیم بریم مشهد گفتیم تو و هانیه(دخترخالم)رو هم ببریم حاضر شو🥺🥺

یبار دیگه هم همون پارسال غروب بود یهو حس کردم تو حرمم بوی امام رضا میومد،بوی حرم و عطر مشهد ن هاا😂بوی امام رضا میومد یعنی من امام رضارو حس میکردم انگار اون لحظه خیلی بهم نزدیک بود کنارم بود،به مامانم گفتم مامان بوی امام رضا میاد...

نیم ساعت گذشت از بلند گوی مسجد کنار خونمون اعلام کردن خادم های حرم امام رضا اومدن مسجد...🙃

یبارم با مامانم مسجد بودیم یادم نمیاد چه مراسمی بود چون ده یازده سالم بود اما یادمه هر روز تو مسجد مجلس روضه میگرفتن هر روز ب عهده یکی از خانوما بود ک پذیرایی رو ب عهده بگیره و پذیرایی ب عهده هر کی بود اون میگفت مثلا روضه فلان امام و بخونید 

قشنگ یادمه اولش داشتن قران میخوندن یادمه سوره ی یاسین بود،من کنار مامانم نشسته بودم نصف چادر مادرمو انداخته بودم روی پام سرم تو قران دست مادرم بود یهو ناخودآگاه سرمو اوردم بالا دیدم یه نوری با سرعت خیلی زیاد از یه سمت مسجد رفت سمت در و از در بسته خارج شد🥺بچها با اینکه بچه بودم اما شوک شدم اروم در گوش مامانم گفتم مامانم گریش گرفت،بعد ک دعا تموم شد بلند گفت ک دختر من چنین چیزی دیده بعد یکی از خانوما زد زیر گریه گفت ب امام رضا قسم منم دیدم اما ترسیدم بگم فکر کنید دروغ میگم😢

شماهم تعریف کنید بچها❤

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

سالهاست دلم هوای حرمشو کرده نمیطلبه.......مخصوصا تابستون که میشه بدتر دلم میگیره  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب همش با امام رضا بودی که

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

سالهاست دلم هوای حرمشو کرده نمیطلبه.......مخصوصا تابستون که میشه بدتر دلم میگیره    

من آرزومه یروزی برم همشهری امام رضا شم😍

فعلا دارم‌درس میخونم امام هروقت ازدواج کردم میرم مشهد

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
من دیروز با مامانم رفتیم امامزاده یه زنه چادری اومد نمک داد بهم گفت از حرم امام رضا اوردم یدونه به م ...

اره😍

من آرزومه یروزی برم همشهری امام رضا شم😍 فعلا دارم‌درس میخونم امام هروقت ازدواج کردم میرم مشهد

ایشالا......الانم فکر میکنم بهش نزدیکی......درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه جالب همش با امام رضا بودی که

اره همیشه بهش نزدیکم قربونش برم😍

ایشالا......الانم فکر میکنم بهش نزدیکی......درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اره

هرچی ازش بخوام بهم میده 😍

این کاربری که حذف عضویت زده s123sa

نظر کرده است. از مرگ برگشت خودش تعریف میکرد دقیقه نود که گفتم تموم داره میکنه یهویی به زندگی برگشته و اون دنیا رو دیده بود و حضرت معصومه سلا الله علیها رو دیده بود. شفاعتش کرده بود برگشته یه این دنیا

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

اره هرچی ازش بخوام بهم میده 😍

ازش بخاه منم بطلبه البته با همسرم نه کس دیگه........بگو خیلی دلم هواشو کرده  

پرچم‌امام رضا آوردن بیخ گوشم همه رفتن ولی من‌نرفتم دیگه انگار نه ذوقی دارم نه آزویی خیلی صداش کردم و ...

امام رضا خیلی مهربونه

برات دعا میکنم❤

این کاربری که حذف عضویت زده s123sa نظر کرده است. از مرگ برگشت خودش تعریف میکرد دقیقه نود که گفتم تم ...

یا خدا🥺

ازش بخاه منم بطلبه البته با همسرم نه کس دیگه........بگو خیلی دلم هواشو کرده    

برات دعا کردم❤