2777
2789
عنوان

تام لند خوبه یا کلاسینو .

3622 بازدید | 11 پست

می‌خوام. مشاوره سالیانه وردارم اما نمی‌دونم اساتید کدوم یکی بهتره تام لند و شنیدم اما نمی‌دونم قبولی تو رشته انسانی داشته یا نه اگه هر کدومشون با این اساتید بودید ممنون میشم کمکم کنید چیکار کنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
می‌خوام. مشاوره سالیانه وردارم اما نمی‌دونم اساتید کدوم یکی بهتره تام
1
100%
می‌خوام. مشاوره سالیانه وردارم اما نمی‌دونم اساتید کدوم یکی بهتره تام
0
0%

تاملند به نسبت بهتره 

ولی سعی کن از اونجا مشاور نگیری ...من خودم اونجا کار میکردم یه مدت ، پیگیری نداشتن اصلا 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری توی آزمونهای قلمچی ریاضی رو درصد بالا میزنن؟🥺چ استاد و منبعی دارن

من خودم چند تا از دوستام. آرین حیدری رو همراهشون دارن عالیه درصدای قلم چی شون رفته بالا پیشنهاد میکنم توام یه امتحان کن عالیه تدریسش

تاملند به نسبت بهتره  ولی سعی کن از اونجا مشاور نگیری ...من خودم اونجا کار میکردم یه مدت ، پیگ ...

واقعا خوب کسی سراغ ندارید مشاوره سالیانش خوب باشه من می‌خوام قبولی داشته باشه چون هزینه زیاد کردم اما نتیجه ندیدم 

من خودم چند تا از دوستام. آرین حیدری رو همراهشون دارن عالیه درصدای قلم چی شون رفته بالا پیشنها ...

من صفر صفرم 

سوالاش برام خیلی سخته

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

من صفر صفرم  سوالاش برام خیلی سخته

تدریسش خیلی عالیه از صفر میرسونتت به ۲۰ تدریساشو یه نگاه بنداز طوری که اگه متنفری از ریاضی بعد از دیدن تدریس هاش عاشق ریاضی میشی 

صددرصدددد تاملند

خیلی فضای صمیمی داره ب علاوه استادای ب شدتتتت عالی

من خودم رشتم ریاضیه اما دوستم انسانیه اونم خیلی راضیه

مخصوصا از استاد فلاح و استاد خاکسار

و تمام استادایه تاملند عالین چ عمومی چ اختصاصی ت هر رشته ای

من امسال کنکور داشتم و واقعا میتونم بگم اصلا فکر نمیکردم انقد ساله خوبی بخاد برام بشه ت تاملند 

صددرصدددد تاملندخیلی فضای صمیمی داره ب علاوه استادای ب شدتتتت عالیمن خودم رشتم ریاضیه اما دوستم انسا ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید  چند تا سوال درباره تاملند داشتم ازتون