2777
2789

میگن دیه و ارث مرد از زن بیشتر چون اون سرپرست خانواده س و  نان اور خانواده 

حال دیگه دیه جنین پسر از دختر چرا بیشتره؟

نی نی یار تعلیق نکن بزار اندکی ازادی بیان داشته باشیم و تبادل نظر کنیم ممنون 

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اون جنین پسر هم بزرگ بشه، مرد میشه و نان آور خانه

عدالت تو حلقم🥴💔🥲

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

هیسسسس دخترها فریاد نمیزنند 😔

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

خدا هزاران قانون برا زندگی مرد و زن گفته که این یکیش هست اگه همه اش رو با هم نگاه کنیم متوجه میشیم که عاقلانه اس 

و البته خیلی چیزا رو خود خدا میدونه

وقتی خدا و پیامبرش رو قبول کردیم دیگه نمیریم به خدا بگیم که چرا اینجور چرا اونجور ، بلکه فقط چشم میگیم به خدا 

چونکه مطمئنیم اون صلاح کارمون رو میخواد و هر چی که گفته به نفع خود ماست

بسم الله الرحمن الرحیم ،آقا هستم ، مشاور نیستم اما شبیه مشاورا هستم و تا حدودی با این مسائل آشناییت دارم ، به مسائل شرعی تا حدودی مسلطم ، متاهلم ، اگر سوالی داشتین میتونید تو تاپیک ها بپرسید خصوصا راجع به مسائل شرعی ، لطفا تا حد امکان هر سوالی داشتین در تاپیک بپرسید و درخواست ندید ، هدفم از این جا بودن دو تا چیز هستش : یکی اطلاع از فضای فکری اکثر قشر های جامعه ، و دومی هم نشر مطلب درسته تا بلکه کمک کوچکی به کسانی کرده باشم که در اثر هجوم مطالب و نظرات بین اونها سردرگم شدن و نمیدونند الان چی کنند که به آرامش برسند . .......................بنده هم یک انسان مثل شما هستم اگر  اشتباهی کردم یا وقتتون رو گرفتم معذرت میخوام ، حتما از کسانی که اشتباهاتم رو بهم بگن خوشحال میشم ................ امیدوارم یک روزی همه ی ما معنی حقیقی زندگی رو متوجه بشیم و به آرامش حقیقی برسیم و تو این سایت دیگه اختلاف نظری نباشه ........... برای خودش و خودمون دعا کنیم ، اللهم عجل لولیک الفرج 

اگه واقعا دنبال جوابی اینجا بهش نمیرسی برو از اهلش بپرسی کسی که علم داشته باشه

اگه پی بحثی هم که اون بحثش جداس

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دلیلی نداره ،وقتی قانون و دین قاطی بشه همچین وضعی میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..