2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم حال بد کن دارم نمیخایی؟ :))

من اون مریضیم ک وقتی حالم بده موزیک غمگین گوش میدم تا حالم بدتر شه :)

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖

لیسانسه‌ها💡🫰😂

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

عزیزمم💔 من زیاد سریال نمی بینم نمیدونم علایقمون یکیه یا ن اما خب ناراحت نباش ارزش ندارع❤

ممنونم از همدردیت، میدونم میگذره...

درحال حاضر اونقد جیغ زدم ک حالم بهتره😄

میخوام سرگرم شم با ی چیزی

افرین ک انقد عاقلی ، دنبال فیلمی ک سرت گرم شه 👌هرکی بود تاپیک ناله میزاشت افرین بهت 

هیچی ارزش نداره فکرتو درگیرش کنی

کاش منم یاد بگیرم❤️‍🩹

زخم‌هایم را دوست دارم؛آن‌ها شاهدان اصلی‌ام هستندکه چطور شجاعانه زندگی کردم❤️‍🩹سوال راجع به لیزر یا پوست داشتین در خدمتتون هستم💖
ممنونم از همدردیت، میدونم میگذره... درحال حاضر اونقد جیغ زدم ک حالم بهتره😄 میخوام سرگرم شم با ی چ ...

نمیخوای با دوستی چیزی بری بیرون یا پیتزا  بستنی بخوزی

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  
ممنونم از همدردیت، میدونم میگذره... درحال حاضر اونقد جیغ زدم ک حالم بهتره😄 میخوام سرگرم شم با ی چ ...

اوهوم زمان کمرنگش می کنه

وای عزیزم خودتو اذیت نکن💔☹

دو بونگ سون زن قوی خوبهه

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

یه کاسه تخم مرغ اب پز درست کن بزن خندوانه

در همون حینی ک داری میزاری تو لپت

باهاشون بخون دووع دووع دووع دووع دوو بوم بوم بوم 

مث هما زن نقی :)))

فیلم حال بد کن دارم نمیخایی؟ :)) من اون مریضیم ک وقتی حالم بده موزیک غمگین گوش میدم تا حالم بدتر شه ...

نه نه ممنون🙂ب اندازه کافی احساس خفگی دارم نمیتونم تحمل کنم بار غم بیشترو❤شمام گوش نده فایده ای نداره جز درد بیشتر

ممنونم ی کوچولو موضوعش توضیح میدین ببینم باب سلیقم هست یانه، البته اگر حوصله دارین❤

امیلی، زنی  آمریکایی که برای یک فرصت شغلی اتفاقی به پاریس سفر می‌کند حضور دارد. در آنجا او می‌کوشد تا در محل کارش موفق شود، حال آن که به دنبال عشق می‌گردد و یک درگیری فرهنگی نیز با روش پرورش میانه غربی «خسته‌کننده» خود تجربه می‌کند    ..... میدونی فضاش و نورپردازیش حال ادمو جا میاره شاده فضاش

عقل همیشه در تعقیبم بود اما من سریع تر بودم........  

وارثان ، روباه نه دم ، زیبای حقیقی ، نسل خورشید ، تو کیستی ، پینو کیو ، افسانه دریای آبی ، پسران برتر از گل ، تو زیبایی ، صدای جادو ، مدرسه ۲۰۱۷ ، سیندرلا و چهار شوالیه و .... 

اینا سریالای کره این که دوستشون داشتم 😊

الهام  دختری عاشق کیدراما ❤️

افرین ک انقد عاقلی ، دنبال فیلمی ک سرت گرم شه 👌هرکی بود تاپیک ناله میزاشت افرین بهت  هیچی ارز ...

ناله هامو کردم...از ی جایی ب بعد اونقد لبریز از حس بد میشی ک دیگ ظرفیت نمیمونه برای غم بیشتر