2777
2789

منم يك سوال دارم چكار كنيم تاپيكهايي كه تا حالا ايجاد كرديم پاك بشه ؟ 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه منم یکی هست نمیشه پاکش کرد از نی نی یار پرسیدم گفت طرفیکه بهت پیام داده قطع دسنرسی شده دیگه مانمیتونیم برات پاک کنیم

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

منم يك سوال دارم چكار كنيم تاپيكهايي كه تا حالا ايجاد كرديم پاك بشه ؟ 

نمیشه باید به نی نی یار بگی برات پاک کنه

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

ويه سوال ديگه ايا تمام تاپيكهايي كه از اول ايجاد اكانتمون درست كرديم براي همه قابل مشاهده است ؟؟ 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
منم همین مشکل رو دادم جالبه که پیامی هم نیست

کاربری که بهت پیام نداده قطع دسترسی شده واسه منم اینجور شده

واسه منم یکی هست نمیشه پاکش کرد از نی نی یار پرسیدم گفت طرفیکه بهت پیام داده قطع دسنرسی شده دیگه مان ...

به منم همین جواب داد و پاک نشد تا همون اتفاقی که گفتم افتاد

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
ويه سوال ديگه ايا تمام تاپيكهايي كه از اول ايجاد اكانتمون درست كرديم براي همه قابل مشاهده است ؟ ...

بله؛مثلا الان من میتونم تمام تاپیکایی که زدید رو بخونم

بعد یه پیام اومد واسم اون پیامی هم که خونده نشده بود پش بندش اومد و علامته رفت خخخخ بد جور رو اعصابه ...

چه جالب واسه من نزدیک یکماه اینجوریه حتی بعداین پیامه دوستان دیگه ای بهم پیام دادن ولی این پیامه باز نشد وعلامته رو اعصابه

چه جالب واسه من نزدیک یکماه اینجوریه حتی بعداین پیامه دوستان دیگه ای بهم پیام دادن ولی این پیامه باز ...

بزار یه ایمیل بهت بزنم ببین پاک نمیشه 

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  
بزار یه ایمیل بهت بزنم ببین پاک نمیشه 

باشه ممنون