2777
2789
عنوان

کسی برنامه نویسی اندروید بلده؟

210 بازدید | 6 پست

با چه نرم افزاری یاد گرفتین. سخته یا اسون؟ چقد طول کشید تا مسلط شدین. آیا کار درامد زایی هم باهاش کردین؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

خودم لیسانس مهندسی دارم. با برنامه نویسی بیگانه نیستم. ولی ظاهرا اندروید یه کم سخته. اگه تجربه دارین لطفا راهنمایی کنین. دنبال یه کار باکلاس و تو خونه ای هستم. 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بنظرتون با دیویدی آموزشی اندروید میتونم یاد بگیرم؟ یا حتما باید کلاس برم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنامه نویسی اندروید مخصوصا الان که زبان کاتلین اومده خیلی آسونه

حقوقش خوبه

یادگیریش از بقیه آسون تره

تنها مشکلش اینه که فراهم کردن ابزارش(اندروید استودیو) برای من خیلی سخت بود

همه چی آخرش خوب میشه اگه خوب نشد هنوز آخرش نشده
برنامه نویسی اندروید مخصوصا الان که زبان کاتلین اومده خیلی آسونه حقوقش خوبه یادگیریش از بقیه آسون ...

اندوروید استودیو مگه نرم افزار نیست؟