2777
2789

همیشه کتک میخورم سه روزه دختر عموم خودش خونمونه اینقدر پیش این خوردم کردن اینقدر حرف بهم زدن امروزم این جوری زخم انداخت رو صورتم بار اولشون نیس عادت کردم فقط این که جلو دختر عموم بود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت مریضه مشکل اعصاب داره چرا با پدرت حرف نمیزنی ببرتش دکتر.اخه کدوم آدمی سر دختر۱۵ ساله دست بلند ...

بابام از اون بدتره اون با کمر بند میزنه..مامانم یبار با گوشی خودش زد بالا چشمم جاش مونده این فقط دوتاش بود

بابام از اون بدتره اون با کمر بند میزنه..مامانم یبار با گوشی خودش زد بالا چشمم جاش مونده این فقط دوت ...

عزیزم چرا ساکت موندی زنگ بزن اورژانس اجتماعی به جرم کودک آزاری مورد بررسی قرار میگیری.مجبورشون میکنن که دیگه تکرار نکنن وگرنه سلب حضانت میکنن

بابام از اون بدتره اون با کمر بند میزنه..مامانم یبار با گوشی خودش زد بالا چشمم جاش مونده این فقط دوت ...

خدا نجاتت بده دوتا آدم مریض چرا باید بچه بیارن کسی که کنترل اعصاب نداره نمیتونه مثل آدم بدون زور حرف بزنه وبا منطق رفتار کنه چرا باید بچه بیاره 

خدا نجاتت بده دوتا آدم مریض چرا باید بچه بیارن کسی که کنترل اعصاب نداره نمیتونه مثل آدم بدون زور حرف ...

خواهرمم روانی گردن این فقط چند تا بود بارها شده کتک خوردم با کمربند نتونستم برم باشگاه چون بشدت معلوم بوده من خیلی رو صورتم حساسم از عمد میان تو صورتم میزنن