2777
2789

من دلم میخاد به صورت موقت برم تو این فروشگاها از جمله فروشگاه هفت کار کنم. کسی هست تجریه کار کردن تو این فروشگاهارو داشته باشه؟ معمولا کوتاه ترین دوره ای که میتونی قرارداد ببندی چند ماهس؟ کارش سخته؟ تو مصاحبه چیا میپرسن؟ ممنون میشم جواب بدین❤️

اگر خجالت نمیکشی جلوی آدما توی کوچه کارتون سنگین  جابجا کنی یا تراکت پخش کنی 

برو فروشگاه 

واقعا کارش مناسب خانما نیست

بجز اون کسری از صندوق میاد که باید از جیب خودت بدی

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر خجالت نمیکشی جلوی آدما توی کوچه کارتون سنگین  جابجا کنی یا تراکت پخش کنی  برو فروشگاه ...

کی گفته فروشنده فروشگاه قراره کارتون جابجا کنه و تراکت پخش کنه

رفتی بازاریاب شدی 

وگرنه فروشنده فروشگاه این خبرا نیس😬😊😜

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگر خجالت نمیکشی جلوی آدما توی کوچه کارتون سنگین  جابجا کنی یا تراکت پخش کنی  برو فروشگاه ...

اهام خب من ی کار موقت میخام درحد 3 4 ماه بتونم کار کنم. کار دیگه ای فعلا پیدا نکردم 

شما کار کردین تو این فضا تاحالا؟ 

بله

این چیزا که کارتون جابجا کنی نیس

والا الانم فروشنده ها رو میبینی فقط هرهر کر کر میکنن

یه وقتایی هم بار میاد و میچینن

خجالتی هم نداره

کار عار نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله این چیزا که کارتون جابجا کنی نیس والا الانم فروشنده ها رو میبینی فقط هرهر کر کر میکنن یه وقتا ...

بله درسته. شما میدونین کم ترین مدتی که میتونی قرارداد ببندی چقدره؟ چون من درحد 3 4 ماه میخام کار کنم 

بله درسته. شما میدونین کم ترین مدتی که میتونی قرارداد ببندی چقدره؟ چون من درحد 3 4 ماه میخام کار کنم ...

نه والا نمیدونم

کی گفته فروشنده فروشگاه قراره کارتون جابجا کنه و تراکت پخش کنه رفتی بازاریاب شدی  وگرنه فروشن ...

۲سال شهروند کار کردم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
کی گفته فروشنده فروشگاه قراره کارتون جابجا کنه و تراکت پخش کنه رفتی بازاریاب شدی  وگرنه فروشن ...

بازاریاب اصلا داخل فروشگاه کار نمیکنه 

بله درسته. شما میدونین کم ترین مدتی که میتونی قرارداد ببندی چقدره؟ چون من درحد 3 4 ماه میخام کار کنم ...

فروشگاه های جدید مشکل قرار داد ندارن 

۱۵ روز قبل باید بکی بعد بیائ بیرون