بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این آدما باید سرشون به سنگ بخوره تا متوجه بشن. در غیر این صورت هر چی بهشون بگی مثل آب در هاون کوبیدن هستش
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
ببین اگه بتونی هر دو یادبگیرید که یه چیزهایی قابل تغییر نیست اما آدم خودشو میتونه تغییر بده.....مثلا اینکه یادبگیرید خانواده خودت و شوهرت.....پدر مادر خواهر برادر هردو....خط قرمز های هم هستن....و نباید رو اون خط قرمز ها پا بگذارید...چون اول اونا بودن بعد زن وارد شده....شما باید زندگی خودتو محکم بگیری سعی کنی رو خط قرمز های هم اصرار های الکی مثل اینکه حق نداری رفت و آمد کنی رو نباید داشته باشید....چون اونا غیر قابل تغییر هستن.....و نتیجه اش میشه هی دعوا و درگیری....باید بتونی زندگی خودتو بسازی و اونو هم اگه دوسداره مثلا رفت و آمد کن۶. به عهده خودش بگذاری...اونم همینطور...
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
خانواده شوهر من مستقیم از خونه بیرونش کردن تا فهمید نمیخوانش
اره این دیگه راه های امید شو میبنده و باعث میشه بچسبه به زندگی خودش...اما تاوقتی به این مرز برسید خیلی از مرز های بین تون رو باید بشکنید و شکسته میشه...تا این مرز رو تجربه کنید.....
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ببین اگه بتونی هر دو یادبگیرید که یه چیزهایی قابل تغییر نیست اما آدم خودشو میتونه تغییر بده.....مثلا ...
من این راهو رفتم احترام گذاشتم کوچیکی کردم ولی شوهرم حالیش نیست خونوادش و خودش آدما بی نهایت بدی هستن اگه احترام بذاری میگن میترسه احترام میذاری اگه بی توجه باشی صد تا حرف دیگه نه تنها من کلا ۴ تا جاری دیگم رو هم این خونواده و پسراشون روانی کردن
من این راهو رفتم احترام گذاشتم کوچیکی کردم ولی شوهرم حالیش نیست خونوادش و خودش آدما بی نهایت بدی هست ...
نه من نگفتم خودتو کوچیک کن....هرگز....من میگم یادبگیر رو خط قرمزهای همدیگه پا نگذارید...اصلا خودت عاقلانه رفتارکن هرگز نگو بین منو اون باید یکی انتخاب کنی کلا هرگز خودتو در مرز انتحاب بین خانوادت و خودت قرارند که نتیجه خوبی نمیبینی ..چون نه اونارو دوسداره ترک کنه نه حاضره تورو ازدست بدهفقط نتیجه اش بحث های شدید و دل سیاهی بین تون میشه.....سعی کن اگه میدونی اون با خانوادش خوشحاله توهم دخالت نکن بگذار باشه....اما نگفتم اونا خطا کردن تو کوچیک کن خودتو