2777
2789

میخام دوربینش خوب باشه و فست شارژ باشه

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

A15

شما دارین؟

راضی این؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دارین؟ راضی این؟

ندارم خودم اما یکی از فامیل هامون خریده و ویدئو برسی شو هم ببینی میگه که واقعا گوشی خوبیه بهترین گوشی تو این رنج قبمته

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹
به نظرم گوشی تو رنج کمتر از ۲۰ شیائومی بهترینه بالاترم سامسونگ ببین نوت۱۲ شیائومی الان خیلی خوبه بعد ...

شیائومی دارم ، زیاد هنگ می‌کنه خسته شدم

اما از سامسونگم بدم میاد نمیدونم چیکار کنم

شیائومی دارم ، زیاد هنگ می‌کنه خسته شدم اما از سامسونگم بدم میاد نمیدونم چیکار کنم

شیائومی کارایی زیر ده نسبت به عمرش بهتره ولی اگه گوشی با دوام و مقاوم بخوایی از سامسونگ بهتر نداریم من الان دوتا گوشی دارم یه پوکو شیائومی دارم یدونخ j5 سامسونگ الان این سامسونگه ده سال داره کار میکنه اخه نگفته

مرد