2777
2789

من اصلااااا علاقه ندارم دلم نمی‌خواد برم زیردست پرستار شم الان ک کنکور دارم میگن برو بهیاری چیکار کنم خیلی اصرار دارن دارم میمیرم از ناراحتی 

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه میدونی رشته بهتر قبول میشی نرو. بهیار زیر دست نیست. همکاره.این حرفا چیه. 

مردم ما همش فکر میکنن بهیار زیر دست پرستاره، پرستار زیر دست پزشک و...! اصلا تو محیط درمان همچین حرفایی مطرح نیست. 

من خودم پرستارم

خب اگه میدونی رشته بهتر قبول میشی نرو. بهیار زیر دست نیست. همکاره.این حرفا چیه.  مردم ما همش ف ...

ینی من قید دانشگاه و خوابگاه و هوشی با همین و سالامو بزنم و برم کار کنم از الان.... عزیزم حقیقت همینه پرستاری که لیسانس داره کلی درس خونده با بهیار دیپلمه یکی نیست

چرا نره؟ تو این مملکت که بیکاری بیداد میکنه چی بهتر از این رشته ها؟  خوبه بره مثلا مهندسی بخون ...

من خواهرم پرستاره بهیار زیر دست پرستاره از زیر مریض تمپیز کردن تا غیره...

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
چرا نره؟ تو این مملکت که بیکاری بیداد میکنه چی بهتر از این رشته ها؟  خوبه بره مثلا مهندسی بخون ...

حاصرم بیکار شم ولی نرم ادرار و مدفوع مردمو جمع کنم

ینی من قید دانشگاه و خوابگاه و هوشی با همین و سالامو بزنم و برم کار کنم از الان.... عزیزم حقیقت همین ...

یکیه تو حیطه درمان کارمون زیاد فرقی نداره. 

خب میگم که اگه رشته بهتری میدونی قبول میشه برو اون رشته. اگه میخوای عین بقیه بری یه رشته الکی بخونی، بهیاری خیلی بهتره

یکیه تو حیطه درمان کارمون زیاد فرقی نداره.  خب میگم که اگه رشته بهتری میدونی قبول میشه برو اون ...

اخه من خیلی خوندم اگه شانس بیارم پرستاری یا پیرا پزشکی یا حتی فرهنگیان قبول میشم