2777
2789

ترمیم نهایی ثبت نام کردم 

شرایطم جوریه که همه قوه و نیروی وجودمو می‌کشه 

مادرم ناخوشن و چون تک دخترشونم از صبح تا بعد از ظهر باید کارای خونه پدرم و اینارو انجام بدم

در کنارش مراقبت از بچم و وقتی بعد از ظهر برگردم خونه باید شام بذارم و خونه رو مرتب کنم و .... 

شبا تا جای ممکن سعی میکنم بیدار بمونم و درس بخونم 

ولی کافی نیست درسامون زیاده و یکسال که نخوندمشون. 

فقط برام دعا کنید از پسش بر بیام 

دعا کنید کم نیارم‌ و نمراتم خیلی بالا بره 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

ان شا الله خدا به حق قادر بودنش کمکتون کنه ک بهتون توانایی بده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ان شا الله خدا به حق قادر بودنش کمکتون کنه ک بهتون توانایی بده

خیلی ممنون از دعای خوبتون

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا اینکه به پدر و مادرت و همسرت خدمت می‌کنی خدا کاراتو آسون می‌کنه تو درس بخون نتیجشو میبینی 

به خدا ایمان دارم که وارد این مسیر شدم 

امیدوارم امسال نتیجه رو ببینم 

ممنون