2777
2789

بهش بگید وقتی کات بودی با من با کسب بودی؟ مثلا ۴ ماه کات باشید 

اونم بگه اره ۸ نفر بودم من میرفتم خونشون اوناهام میومدن

بعد بگی بهش که تو به من خیانت کردی 

بگه اون مال قبل تو بود من وقتی تو بودی با کسی نبودم همزمان با دونفر نبودم 

ولی اره با اونم بودم سگس کردم باهاش

بده من باهات صادقم خودمم 

تو هم حق داشتی با هرکی میخای بری  

خب کات کرده بتوچه اون زمان

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم که تو رو با زگیل تناسلی هات تنها میذارم و بای بای تا همیشه . 

پدربزرگ من زنش توی ۵۵ سالگی فوت کرد بعد از اون پدربزرگم سی سال تنها زندگی کرد پیش خودمون بود دو بار هم براش زن گرفتند اصلا نگاه نکرد مجبور شدند طلاق بدن اونا رو ....خواستم بگم آدمی که تو رو بخواد واقعا ، بخاطرت ۴ ماه که سهل ۴ سال هم باید بتونه منتظر بمونه و پیگیر باشه ....

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اگ دختر عقل داشته باشه برا خودش ارزش قائل بشه بایدی که از طرف فرار کنه

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

یعنی خدایی باهمچین کسی واردرابطه می خوای بشی.آنچه عیان است چه حاجت به بیان است.بااین مدل انتحابت درآینده خدای نکرده تاپیک میزنی همسرم خ.......کرد🤕

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اگ دختر عقل داشته باشه برا خودش ارزش قائل بشه بایدی که از طرف فرار کنه

ببین بحث فرار نیست چون عملا ریسمانی نیست آزاده 

ولی سوال من چیز دیگه ایی بود 

این ک محقه آدم یا نه