2777
2789
عنوان

توروخدا یکی به درد دلم گوش بده

87 بازدید | 13 پست

من یک ساله ازدواج کردم و الآنم باردارم تقریبا پنج ماهه شوهرم بیش از حد به خانوادش وابسته س به مادرش خواهرش هرجا باشن باید بیفتیم دنبالشون منم با مادر شوهرم زندگی میکنم افسردگی شدید گرفتم دوس دارم بمیرم

تو این شرایط میتونم بگم باهاشون خوب باش و دیدتو نسبت بهشون عوض کن سعی کن باهاشون کنار بیای و خوش باشی .. و همه چیو به زمان بسپاری ک زمان خودش درست کنه همه چیو قول میدم یه روز با شوهرت و بچت تو خون جدا خودت زندگی میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید وابستگی رو کم میکردی بعد بچه میوردی 

الان ک دیگ بارداری بعدم وقتت کامل صرف بچه میشه

اونم میره پیش مامانش 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

[QUOTE=339418190]تو این شرایط میتونم بگم باهاشون خوب باش و دیدتو نسبت بهشون عوض کن سعی کن باهاشون کنار بیای و خوش باش ...[/QUOTEاوایل بارداری خیلی بدنم بی حال بود خواهرش یسره می‌گفت داداشمو افسرده نکن بیاین باهم بریم بیرون باید همه جا باهاشون میرفتم الان همش میگن بارداری چیه مگه ما بچه می‌آوردیم از الان غصه ی اینو دارم بعد زایمانم بخوام استراحت کنم با حرفای اینا چکار کنم

تو این شرایط میتونم بگم باهاشون خوب باش و دیدتو نسبت بهشون عوض کن سعی کن باهاشون کنار بیای و خوش باش ...

درمورد همه چیم نظر میدن این لباس چیه چاقت کرده ابروهات چرا این مدله اعتماد به نفسمو داغون کرده خواهرش هرروزبدون استثنا هم میاد اینجا