2777
2789
عنوان

چرا مردم جنبه خوبی ندارن ؟؟؟؟

288 بازدید | 26 پست

به طرف پول قرض میدی  اولا که پدر آدم رو در میاره تا پس بده بعد دوباره هی میاد پول قرض بگیره  

یکی از دوستام بچه اش رو یه روز گذاشت پیش من نگه ش داشتم  دیگه هر روز زنگ میزنه بچه ام رو نگه میداری میخام برم بیرون کار دارم  .   یکی از همکارام گفت ماشین داری میری خرید بگو منم بیام یه بار بردمش  دیگه شده وظیفه  ناراحته از دستم میگه چرا رفتی خرید به من نگفتی بیام  .  یا مثلا یکی دیگه از دوستام برای بچش کار دستی درست کردم برای مدرسه ش  دیگه دوستم ولم نمیکنه همش برای کارای مدرسه بچش به من زنگ میزنه انحام ندم قهر میکنه      ینی برای کسی کاری نکنیم   چرا واقعا مردم این جوری اند ؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بده قهر کنن آدمای فیک رو بریز دور 

این کارا زمانی اسمش خوبی هست که به چشم لطف بهش نگاه کنن نه وظیفه 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

بیشتر وقتا این شمایین که تعیین میکنین چه رفتاری بشه باهاتون

یه کارمند هیچوقت جرئت نداره رو حرف رئیسش حرف بزنه 

ولی هرکار بخواد میتونه با همکارش کنه 

با وجودی که هر دو یکین 

حدو مرز هارو باید رعایت کرد ، جدی باشید اینجور مواقع ، پول پس نمیدن بطور جدی باهاشون صحبت کنید و پیگیر باشین ، رو ندید به همه ، یه حدو مرزی باید رعایت بشه که احترام و حرمت اون وسط نه داشته بشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید !