2777
2789
عنوان

تعقیر رشته

47 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من  ترم دوم مهندسی مواد دانشگاه شهرکرد ام الان میخام تعقیر رشته بدم روانشناسی دانشگاه اصفهان بخونم ایا کسی شرایطشو میدونه راهنماییم کنه

با بال شکسته پر کشیدن هنر است! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر

از اموزش دانشگاه بپرس ولی تا جایی که میدونم اینجوری نمیشه تغییر رشته داد مگر تو لیست انتخاب رشته ات تو کارنامه سبز بوده باشه و رتبه اش رو اورده باشی همون سال قبولی ، بعد درخواست بدی اگه اون دانشگاه قبول کنه بری

وگرنه که راحت تر اینه از اینجا انصراف بدی و دوباره کنکور بدی

تغییر از اموزش دانشگاه بپرس ولی تا جایی که میدونم اینجوری نمیشه تغییر رشته داد مگر تو لیست انتخا ...

خیلی ممنونم سال 402 کارنامه سبز رشته های بعد رشته قبولی رو نزده بود که رتبه مو ببینم و من مهندسی مواد رو قبل از روانشناسی زدم 

گفتم با گذر زمان علاقه مند میشم به این رشته اما نشد🫠

با بال شکسته پر کشیدن هنر است!