2777
2789
جوابش چی شد ... دکتر چی گفت 

چون شهرستان هستیم جواب پاتولژی و فرسنادیم برای منشی دکتر که. در واتساپ بگن ولی جواب اندوسکپی که لحظه ای هستش گفتن بهم که زخم و ورمه کمی ریفلاکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شهرستان هستیم جواب پاتولژی و فرسنادیم برای منشی دکتر که. در واتساپ بگن ولی جواب اندوسکپی که لحظه ...

انشاالله که چیز مهمی نیست نگران نباش

منم ۴ ساله ریفلاکس دارم واسه من منشاء  عصبی داره که دارو میخورم  منم خیلی آزمایش دادم آندوسکوپی انجام دادم واسه منم ریفلاکس ورم معده بود که با دارو کنترل کردم  ... آرامش داشته باش قدم بزن . موزیک گوش کن  خوب میشی 

میشه یه صلوات بفرستید برای شفاهتم 🙏 

چاهار ساله رفع نشده ینی

گفتم که واسه من منشأ عصبی داره دکتر گوارشم گفت باید بری دکتر روانپزشک دارو بگیری  چون عوارض داره راستش میترسم برم سمتش شاید اگر استفاده میکردم تا الان خوب شده بودم 🤷‍♀️  

میشه یه صلوات بفرستید برای شفاهتم 🙏