2777
2789
سلام الان فرستاذن جوابشو ترجمه کردم نوشته گاستریت مزمن متوسط با فعالیت خفیف و هلیکوباکتری منفی هستش

جوابش چی شد ... دکتر چی گفت 

بسیار سال ها گذشت تا بفهمیم آنکه در خیابان می گریَد از آنکه در گورستان می گریَد، غمگین تر است.

جوابش چی شد ... دکتر چی گفت 

چون شهرستان هستیم جواب پاتولژی و فرسنادیم برای منشی دکتر که. در واتساپ بگن ولی جواب اندوسکپی که لحظه ای هستش گفتن بهم که زخم و ورمه کمی ریفلاکس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون شهرستان هستیم جواب پاتولژی و فرسنادیم برای منشی دکتر که. در واتساپ بگن ولی جواب اندوسکپی که لحظه ...

انشاالله که چیز مهمی نیست نگران نباش

منم ۴ ساله ریفلاکس دارم واسه من منشاء  عصبی داره که دارو میخورم  منم خیلی آزمایش دادم آندوسکوپی انجام دادم واسه منم ریفلاکس ورم معده بود که با دارو کنترل کردم  ... آرامش داشته باش قدم بزن . موزیک گوش کن  خوب میشی 

بسیار سال ها گذشت تا بفهمیم آنکه در خیابان می گریَد از آنکه در گورستان می گریَد، غمگین تر است.

چاهار ساله رفع نشده ینی

گفتم که واسه من منشأ عصبی داره دکتر گوارشم گفت باید بری دکتر روانپزشک دارو بگیری  چون عوارض داره راستش میترسم برم سمتش شاید اگر استفاده میکردم تا الان خوب شده بودم 🤷‍♀️