2777
2789
عنوان

امتحان کردن شوهر از نظر تعهد وفاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 84 پست
دوستت دانانیست، میخوادزندگیت بهم بزنه، باهاش قطع ارتباط کن، آدم سمی

حتما این کارو میکنم واقعا ازش حس خوبی هم نمیگیرم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

اره واقعا وقتی چیزی ازش ندیدم کار بیخودیه

ببین توتاپیکات دیدم شوهرت بهت شک داره وحتی تهمت هم زده خیلی خیلی پس حواست به خودت باشه اصلا شک به دلت راه ندع چون ممکنه انقدربهش شک کنی که خودتم باورت بشه شایدشوهرت داره بهت خیانت کنه و اونوقت درصددانتقام گرفتن باشی واگه ایمانت ضعیف باشه وبری خودتم خیانت کنی فاجعه پیش میادوشوهرت چون اختلال  روانیه بدبینی هم داره یه دفعه دست به کشتاروقتلت بزنه خیلی خیلی پس حواست جمع کن درصورت  شکت وانتقامت داستان زندگیت به قتلت می انجامد زندگیه تووشوهرت تواین مرز قرارداره اعتنابه دوستت نکن شایدداره باهات دشمنی میکنه صبر داشته باش همیشه حتی حتی حتی اگر هم دیدی زمانی شوهرت خیانت کرده بهت که من فکرنمیکنم شوهرت خائن باشه پس افکار منفی روازخودت دورکن چون خودتم داری میگی شوهرت اهل چیزی هم نیست درثانی بچه داری  پس حواست جمع باشه وباعمچین دوستیابی نشست و برخاست نکن که به نابودی خودت منجرنشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عجب دوست ... داری دیگه نمیتونست از این واضحتر بگه شوهرت بده من

خاک بر سرش دیگه اونو تو خونه راش نمیدم و باهاش قطع ارتباط میکنم

باتوجه به حرف دوستت که شماره شوهرت میخواد کامل میشه فهمید به زندگیت چشم داره و حسادت میکنه والا منم ...

من چیزی واسش تعریف نکردم و نمیکنم 

خودش بدون این ک بهم زنگ بزنه میبینم میاد خونم و میره

دیگه اونو تو خونم راه نمیدم ارتباطمم باهاش قطع میکنم

امتحان نکن، کسی که نقش بازی کنه یا خدایی نکرده ب کسی پا بده، مگه چقدر میتونه نقاب بذاره رو‌صورتش؟دیر یا زود میفهمی

ولی اگه امتحان کنی، شوهرت حس بدی نسبت بهت پیدا میکنه، فک میکنه کمه، کافی نیست ، اعتماد نداری بهش و این بد میشه برات

:)🙂🤍

ببین توتاپیکات دیدم شوهرت بهت شک داره وحتی تهمت هم زده خیلی خیلی پس حواست به خودت باشه اصلا شک به دل ...

اره اون شک و بدبیی مال چند سال پیش بود ک مقصر خانوادش بودن ولی خب الان متوجه شده و بهم محبت میکنه یه بار از دهنش در رفت گفت پشیمونم اونموقع ب حرف خانوادم بودم اذیتت کردم بعد جمعش کرد 

منم باید با این دوستم قطع ارتباط کنم و الکی ارامش خودمو بهم نزنم

همین شک داشتن به شوهرزندگیه خیلیارونابودکرده حالاممکنه اصلاشوهره خوب باشه واهل چیزی هم نبوده باشه

قطعا همینطوره

امتحان نکن، کسی که نقش بازی کنه یا خدایی نکرده ب کسی پا بده، مگه چقدر میتونه نقاب بذاره رو‌صورتش؟دیر ...

اره واقعا کاملا با حرفات موافقم

حتما این کارو میکنم واقعا ازش حس خوبی هم نمیگیرم

یکی ازدوستانم، دامادش رئیس بانک،

دوست دخترش وکیل بود، دائم زیرگوش این دخترساده میخوندواین دختر بدبین کرده بودبه شوهرش

دیگه مادره وقتی فهمید، اینقدربادخترش حرف زد، آگاهش کرد دوستش گذاشت کنار

گفت این دخترزرنگ، داره کاری میکنه، زندگیت ازچنگت دربیاره، 

الحمدالله، اگاه شد والان زندگیش خوب

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه خودم واقعا نمیخواستم و نمیخوام این کارو بکنم بس دوستم گفت شک کردم خوب شد اینجام مطرح کردم 

عزیزم

😑متاسفانه این دوره واقعا دوره بدی شده  هیچکس دوست نداره زندگی خوب کسی دیگه رو ببینه اگر خودت شوهرت رو میشناسی ازش چیزی ندیدی به فکر امتحان نباش 

عزیزم 😑متاسفانه این دوره واقعا دوره بدی شده  هیچکس دوست نداره زندگی خوب کسی دیگه رو ببینه اگر ...

آره واقعا کاملا منطقیه 

نه دیگه تاپیک زدم نظرات دوستان و شما رو خوندم کاملا پشیمون شدم و سعی میکنم دیگه با دوستم قطع ارتباط کنم