2777
2789
عنوان

امتحان کردن شوهر از نظر تعهد وفاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 84 پست
اصصصصصصصلا و ابداااااا خودتو بزار جای اون،چقدر ناراحت میشی بیشتر باهم حرف بزنید وقت بزارین بخدا ک ...

آره واقعا کاملا موافقم با حرفات

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بهش شک داری بکن

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
امتحان کنی یعنی داری به همسرت راه چاه ارتباط با دیگران یاد میدی.اعتمادبنفسش میبری بالا که باوجود متا ...

افرین واقعا همینطوره

من ک نمیخوام این کارو بکنم دوستم بس ین حرفو تکرار کرد گفتم اینجام مطرح کنم الان مصمم تر شدم ک این کارو انجام ندم

آره واقعا کاملا موافقم با حرفات

واقعا.یه عده ققط ناله میکنن.اما اصلا بلد نیستن یا نمی‌خوان زندگیشون پر از خنده و عشق باشه.با همه ی مشکلات مالی که برای همه هست و واقعا سخته.

ایشالا همه تا ابد کنار هم همیشه پر از شوق و ذوق باشن🥰

این و برای همه توضیح دادم برای شما هم میگم 

یک خانمی اسم کاربریش یادم نمیاد  چندین بار تاپیک زده بود 

خودش می‌گفت من با شوهرم هیچ مشکلی نداشتم بهم محبت میکرد همیشه هوامو داشت اما تصمیم گرفتم که امتحانش کنم که چقدر بهم وفادار هست 

گفت که مادرم یک سیم‌کارت داشت که شوهرم نداشت 

منم با اون سیم‌کارت روبیکا نصب کردم با گوشیم ناشناس پیام دادم 

چند باری پیام دادم جواب نداد اما در آخر برام نوشت که من متاهلم لطفا مزاحم نشید 

گفت خوشحال شدم 

یک مدتی که گذشت یادم اومد پیام ها رو پاک نکردم 

شوهرم رفته بود حموم منم روز تخت با گوشیم ور میرفتم که یادم اومد پیام ها رو پاک نکردم 

داشتم پیام ها رو پاک میکردم که شوهرم تاره از حموم اومده بود 

خلاصه از تو آیینه که مشغول خشک کردن موهاش بود اونجا همه چیز رو میبینه و می‌فهمه که ناشناس من بودم 

از اون موقع به روم نیاورده ولی سرد شده باهام همش از اعتماد صحبت می‌کنه 

خلاصه میخوام بگم اگر خدای نکرده قصد جدایی داشتی اونوقت نقشه بکش امتحانش کنی 

لطفا با ادمهای احمق دوست نشوید با تشکر . رو بهش بدی میگه بده خودم برات امتحانش کنم 🤨

دقیقا میگه شمارشو بده واست امتحان کنم

دوستت ادم بدبین و بی عقلیه و قطعا با این تفکر در بقیه مراحل زندگیت هم نظرات مخرب خواهد داد .من نمی گ ...

اره دقیقا درسته حرفات

وقتی من چیزی ازش ندیدم چرا باید ای کارو انجام بدم 

خیلی مسخره اس. حالا بنده خدا پا داد میخوای چیکار کنی طلاق بگیری؟!

خودم موافق این کار نیستم و نمیخوام همچین کاری بکنم

بس دوستم این حرفو تکرار کرد گفتم اینجام نظر بقیه رو بپرسم

اگه یه درصد شک کردم این کارو بکنم ولی الان دیگه نمیخوام 

نه چون بی برو برگرد همشون وا میدن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️