2777
2789
عنوان

امتحان کردن شوهر از نظر تعهد وفاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 84 پست

دوستت ادم بدبین و بی عقلیه و قطعا با این تفکر در بقیه مراحل زندگیت هم نظرات مخرب خواهد داد .من نمی گم شما چشمتت رو رو‌واقعیت ببند ولی همیشه اگاه و هوشیار و با نظر مثبت زندگی کن .

خیلی مسخره اس.

حالا بنده خدا پا داد میخوای چیکار کنی طلاق بگیری؟!

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون دوست نیس دشمنه. همین جا دیدم دوست زنه شوهرشو امتحان کرده بود عاشق شوهر دوسش شده بود و زنه طلاق گرفت آخرش. دوستت کرم داره بزارم کنار

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

جایی از یه بزرگی خوندم نوشته بود، بهترین باغچه های دنیا رو هم بیل بزنی چند تا کرم توش پیدا میشه، چیزی رو زیاد زیر و رو نکنید. دوستت رو بینداز بیرون از زندگیت 

دوستتو از زندگیت پرت کن بیرون

من خودم نمیخوام این کارو انجام بدم هی همش میگه بیا شوهرتو امتحان کن شماره شو بده ب من واست در میارم وفاداره یا نه 

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

فقط تودلت بگوخدایاپناه میبرم به توازشروسوسه ناس،کسی که وسوسه وشک دردل وقلبم میندازه حالا یاجن باشه یاانسان،شک نابودمیکنه زن رو آدم بایست بی خیال باشه ولی اگه چیزی به چشم دیدطلاقشوبگیره

چجوری و به چه روشی میخوای امتحانش کنی؟ 

من ک نمیخوام این کارو بکنم بس دوستم این حرفو بهم زد و تکرار کرد گفتم اینجام بگم 

ولی خب حالا بیشتر مصمم شدم ک این کارو نکنم

با دوستت قطع ارتباط کن همه موقع امتحان شکست میخورن چه اصراریه ک آدم آرامش خودش و بهم‌بزنه ؟

اره باید باهاش قطع ارتباط کنم چون حس خوبی هم ازش نمیگیرم و این ک مجردم هست

وقتی من هیچ گونه رفتار شک برانگیزی ازش ندیدم چرا باید این کارو انجام بدم

احمقانه ترین کاری که میشه کرد

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)