2777
2789
عنوان

دلم گریه از سر ذوق میخواد

96 بازدید | 3 پست

چند وقته دست به هر چیز میزنم خراب میشه ، حدودا شش هفت ماهه می‌خواهیم بچه‌دلر شیم نمیشه

ازمون استخدامی نتیجش هی عقب میوفته

از لحاظ مالی با اینکه درامدمون بد نیست اما سخت میگذره .می‌خواهیم مغازه خودمونو بزنیم و سوا شیم از پدر اما پولش جور نمیشه

من تو زندگیم خیلیییییییی تلاش کردم اما هیچ دستاوردی ندارم دلم میخواد برم سرکار واقعا‌....از این زنای زیرک باشم که زندگیو جمع می‌کنن اما واقعا نمیدونم چطوری

به نظرتون واقعا خدا واقعا جواب میده؟من نمیدونم چیکار کنم واقعا دیگه

الان همه  شرایط مشایه  شما دارن واقعا شرایط جامعه ودرامد و.خیلی سخت شده

من خودم مثل شما هستم توی این ده سال قبل  هی خودمو ب هر دری زدم نشد  همسرم  هرکاری کرد نشد. همسرم کتونی فروش بود شریک داشت  دوستش  نخواست ادامه بده وهمسرم تنهای توان مغازه گرفتن نداشت و جمع کردیم این مغازه خیلی عالی بود..‌ وبعد گفت مغازه میوه فروشی بزنه  خواستیم بزنیم جور نشد  بلاخره زدیمو وضررر کردیم

خونه فروختیم  وا م بگیریم محله ی  خونمون  عوض کنیم   کلی  قیمتها رفت بالا و ما  خونمون    تونستیم  توهمون محل بهترش کنیم...

همسرم  تولیدی زد با یک کار کشته   وخوب   اولش کارش خوب بود بعد  نتونست  صادر کنن و ضرر دادن  و جمع  کردن

همین حدودا  ب همسرم گفتم  ی خبر خوش میخوام از خوشحالی گریه کنم... ک یهو همسرم بیمار شد  ام اس گرفته

خلاصه بعد کلیداستان فهمیدم    همیشه بگم خدایا شکرت  شاید بهترشو برام جور میکنی

چون ما  تمام تلاشمون میکنیم

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان همه  شرایط مشایه  شما دارن واقعا شرایط جامعه ودرامد و.خیلی سخت شده من خودم مثل شما ه ...

الهی همسرت به زودی رخت عافیت تن کنن.... و دلت پر از شادی باشه