2777
2789
عنوان

ساعت ۱۱صبح بیدار شدم همینجوری دارم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 51 پست
بنظرم اینجوری گفته تا میونه تون رو خراب کنه

شوهرم ی پست عاشقانه تو اینستاگرام گذاشته میگه از اونجا تگ کرده منم فهمیدم تو زنشی اومدم بهت بگم 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره 

ببین عجله نکن زیر نظر بگیرش سریع نرو بهش همه چیو بگی اونم انکار کنه

بعد دیگه سری بعدش بیشتر حواسشو جمع میکنه اتو نده دستت

نامحسوس زیر نظر بگیرش ببین چه غلطی میکنه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوب چرا به شوهرت نمیگی

سرکاره زنگ زدم ابجیم بیاد پیشم ، چی بگم بهش وقتی همه چی واضح نمی‌دونم اصلا چی بگم بهش چه رفتاری باهاش داشته باشم 

ببین عجله نکن زیر نظر بگیرش سریع نرو بهش همه چیو بگی اونم انکار کنه بعد دیگه سری بعدش بیشتر حواسشو ...

دیگ طاقت دیدن چیزه دیگه ای ندارم صبح ب ابجیم زنگ زدم گفتم بیا پیشم دهنش قفله ب کسی نمیگه منم همه چیو بهش گفتم اون بدتر از من اعصابش خرد شده 

دیگ طاقت دیدن چیزه دیگه ای ندارم صبح ب ابجیم زنگ زدم گفتم بیا پیشم دهنش قفله ب کسی نمیگه منم همه چیو ...

به خواهرت بگو به کسی نگه تا وقتی که بفهمی طرف کیه چیه چیکارست

هرروز چک کن ببین قبلاً باهم بودن یا چی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

مجازی هستش جدی نگیر 

اگر خیلی ناراحتی گوشیشو ازش بگیر یه ساده بده دستش 

کوتاه نیا 

اگر نه بگو دفعه بعد چیزی ببینم برلی همیشه میبوسمت میزارمت کنار 

من از سرتم زیادیم حالا میای خیانتم میکنی