بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ما که فعلا شوهرم خواسته قطع رابطه بخاطر تهمتای که بهش زدن از ارومیش سو استفاده کردن و همه حرف و کاری بارش کردن شوهرمم صبرش سر اومد وقیدشونو زد البته اونام عین خیالشونه به این وضعیت راضین
من قطع رابطه کردم به اینصورت که مدتهاس نه رفتم خونشون نه زنگ زدم۰ بخاطر اینکه مادر شوهر بعد از جفاهای فراوان و رفتارای بچگانه زشت که باعث ناراحتیای زیاد برای ما شد کلی حرفای زشت و یاوه بهمون گفت۰ انتظارم داشت برم دستبوسش۰و حالا هم هر آشنایی رو میبینه میشینه از من بد میگه زن ۷۰ ساله من جای نوه شم خبرا ناخواسته به گوشم میرسه۰ بازم محل ندادم نمیدونید چه دست و پایی میزنن۰ هم دروغ گو ان هم بی فرهنگ هم خاله زنک هم بی رگ۰ خدا خودش شرشونو از سرم کم کنه
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!