2777
2789
عنوان

مشکلات زندگی

88 بازدید | 3 پست

کیا طلاق گرفتن و بعد از طلاق زندگی چطور بوده؟

من یک سال نشون بودم شیش ماه عقد و هفت سالم هست که ازدواج کردم سه تا سقط داشتم بخاطر مشکلات جنین و با آزمایش هوالگزوم فهمیدیم بخاطر نسبت فامیلی ژن معیوب جفت داریم و برای بارداری باید پی جی دی وآی وی اف کنیم بخاطر سقطای قبلیم انقدکه دارو دکتر و کورتاژو سزارین کلی به هم ریختم وواقعا توان راه طولانی آی وی افو دارو ها و... ندارم ناگفته نمونه که از همون اولش از بی توجهی شوهرم اذیت میشدم خیلی آدم درون گراییه کلا ولی خب منم نیازهایی دارم آدم مستقلی نیست پیش خانوادش تویه اتاق کوچیک زندگی میکنیم که هیچ اختیاری هم از خودمون نداریم رفتارش مثل بچه هاس باهمه میگه میخنده ولی به من که میرسه یا کار داره یا جاییش درد میکنه وحوصله نداره

تعداد رای : 3
نظرسنجی
۱۰
3
100%
۱۰
0
0%

منم  تعریف از خود نباشه واقعا از نظر چهره خیلی خوشگلم رنگ پوست و قد و چهره و موها و... 

ولی هیچوقت به چشم شوهرم نمیام و انقدکه منو نادیده گرفته افسرده شدم اعتمادبه نفسم کلا از بین رفته چاق شدم و کلا تر زدم به هیکل خودم😂😂

ولی واقعا نمیتونم دیگه آخرش که چی خیلی شکننده شدمو به هر حرفو بحثی تا حد مرگ گریه میکنم ولی باز دلم آروم نمیگیره عصبی شدم عصاب هیچ چیزیو ندارم و مثلا همین چند شب پیش کلی به خودم رسیدم آرایش کردم لباس خوب پوشیدم عطر زدم که آقا اومد یه شب رویایی بسازیم و اون وقتی اومد شامشو خورد گرفت خابید و اصلا منو ندید خیلی ناراحت شدم گریه کردم گریمو دید پرسید چته منم هیچی نگفتم اونم گرفت خوابید حالا عوض معذرت خواهی آقا طلبکارم هست دست پیش گرفته پس نیوفته قهر کرده حرف نمیزنه غذاشو پیش مامانش میخوره و...

یه چند وقتیه به جدایی وطلاق فکر میکنم و اما از بعدش میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.