2777
2789

بحثمون شده بود بعد بحث ازدواج خواستگاری بود چون خودش گفت قصدش ازدواج بعد برداشت به من گفت تو اول رابطمون گفتی اگه قصدت ازدواجه باهام آشنا شیم بیشتر اگه قصد دیگه ای داری من نیستم بعد برداشتم گفتم حقیقت گفتم من آدمی نیستم امروز باتو باشم فردا تموم کنم بایکی دیگه بعد برداشت گفت یعنی الان فقط با منی خندید گفتم نه با صدتا بعد گفت شوخی کردم بحث نکنیم //این بحثمون برای امروز بود تلفنی حرف زدم//

خب من اینجوری گفتم منظورم این بوده رابطه بی هدف نمیخوام 

یک ساعت پیش پیام داد نوشت سلام خوبی منم جوابشو دادم بعد نوشت بیا بغلم گفتم ممنون دستت دردنکنه نمیام بعد گفت بابت گفتم بغل بعد گفت بشه پس من میخوابم دستم درد نکنه نوشت شب خوش فعلا منم نوشتم شب خوش بعدش آفلاین شد منم ناراحت شدم یهویی رفتم همون ثانیه چند تا پیام دادم بیا ایتا بیا ایتا کارت دارم انقدر پیام دادم جون هرکس دوست داری بیا کارت دارم چون میخواستم بهش بگم خسته شدم بابت رفتارت خلاصه انقدر صداش کردم اسمشو پیام. دادم چند بار تکش زدم اصلا جواب پیام های آزادم نداد و ایتا هم آنلاین نشد 

الان حرف من اینه فرده بهش زنگ بزنم بگم من میرم دیگه من نمیتونم بااین اخلاقیات خلاصه حرف های دلمو بزنم 

یا کلا زنگ و پیامی بهش اصلا ندم دیگه ؟؟؟

الان آیت اتفاقات برای چند شب پیش ایشون نه تماسی گرفتن نه پیامی دادن 

من چه کنم؟

اگه رابطه ی با هدف میخای حرفتو مستقیم بهش بگو.... 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا اولش پیش میاد

اما باید هوشیار باشی ببینی همیشه همینه

همیشه شکاکه

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

هیچی، رابطه تموم شد، اون آقا هم قصدش ازدواج نبود. 

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

تعادل نداری؟ چرا همش سریش شدی و پیام زدی و التماسش کردی؟

فوقش یه پیام میزدی حرفاتو میزدی بعد که انلاین شد میخوند

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

کلا دیگه بهش پیام و زنگ نزن.فکر کرده میخوای عذرخواهی کنی جواب نمیده‌.بعد از چند وقت اگر اونم زنگ زد و پیام داد عین خودش باهاش رفتار کن.همونطوری کوچیکش کن

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...