2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو دنیای فانی واقعا 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
عزيزم باور كن هركسي تو زندگيش يه مشكلي داره مهم اين كه راه حلش پيدا كنيم

ن همسرم میزاره برم کارکنم ن مادرم میگه بایدنامزدت اجازه بده.دلم گرفته سرخونه موندن هرروزمریض میشم .امروزرفتم دیدم همه خاهرشوبرده مغازه .ب من رسیدنی میگه ۲نفربسه😢😢ازهمه چیزاین دنیادلم پرکاش فقط این بود

😔😔😔چراکسایی ک ارزوی مردن دارن خدااونارونمیبره همیشه کساییومیبره ک همه براش میمیرن ارزوی مرگ نداره😢😭😭😭هرروزدعامیکنم کاش جایکیشون بودم منم ازاین دنیاراحت میشدم

قبلاکارمیکردم .اصلاشرایطم کارودرس بوداماروحرفش نموند😢😢😢ازکارم بخاطراینکه حقوق نمیدادن وبیمه نداشت دراومدم از۸صب تا۸شب ی بندکارمیکردم فقط اون موقع برپول دادن ۳۰۰میزاشت کف دست ادم میگفت برو .ازاون موقع نمیزاره کارکنم

ای وای چقد بد باهاش بشین منطقی صحبت کن بگو من برم سرکار به نفع توه 

😔😔😔ن میزاره برم جایی دیگه کارکنم ن میزاره تومغازه خودش وایسم بخدافقط بخاطردلتنگی واینچیزاس توخونه احساس خفگی میکنم.ازاینورم کسی بهم پول توجیبی نمیده تصمیم گرفتم برم کارکنم برهرچیزی ی ماه التماس نکنم.روم نمیشه ازپدرم بخام.اونم خیلی سختی میکشه اصلاخونه نیستن 😔😔