2777
2789
عنوان

چرا اینجا همه انگار دعوا دارن🥲

304 بازدید | 35 پست

مثلا اومدم چندین بار نظر بدم  ولی اینجا بدون در نظر گرفتن هیچی جواب میدن و دل میشکنن و میپرن به ادم  بعدم فک میکنن وای چقد ادمای خوبی هستن 😐 واقعا خواننده خاموش بودن خیلییی بهتر از نظر دادنه. البته میدونم حالا باز ۴ نفر دیگه میان و..... 

خداحافظتون امیدوارم شاد باشید 

چون باردارن

یازایمان کردن

یابچه هادیونه شون کرده😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون باردارن یازایمان کردن یابچه هادیونه شون کرده😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

یا ممکنه شوهرشون یا خانواده شوهر رو مخشون باشن🤭😁

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
یا ممکنه شوهرشون یا خانواده شوهر رو مخشون باشن🤭😁

اینم هستش😁😂🤣🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

اینجا همینجوریه بابا همه هم از تجربه خودشون نظر میدن ادم با سوادم بینشون کمه نصف بیشترم زیر ۱۸ ان 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵