2777
2789
نه گل قبلا چند بار دیذم گفتم شاید نشونه ای چیزیه برام

نمیدونم واقعا، بچه ها خواباتون رو تعریف نکنید برای هیچکس مخصوصا جای عمومی مثل اینجا، چه خوب باشه چه بد مخصوصا خوابای بد رو برای هیچکس حتی مادرتونم تعریف نکنید

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گل قبلا چند بار دیذم گفتم شاید نشونه ای چیزیه برام

دقیقا امروز میخوندم تعبیرش احساس میگنی همه چیز از کنترلت خارج شده احساس اسیب پذیری میکنی 

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
خیلی تعبیر خوبی داره چیک علم یا معنویت میاد و مسیر زندگیت رو کاملا عوض می‌کنه آب توی خواب خیلی ...

برای من اندازه ی یه اقیانوس بزرگ بود زلال و شفاف اومد روم ولی غرق نشدم اومدم بیرون سالم

برای من اندازه ی یه اقیانوس بزرگ بود زلال و شفاف اومد روم ولی غرق نشدم اومدم بیرون سالم

خیلی خواب خوبیبزودی یک تحول خیلی خوب در جهت مثبت توی زندگیت اتفاق می‌افته که حتی فکرشم نمیتونی بکنی 

خب عزیزم خوابت برکت و خیر هست فقط برای رسیدن به روزی باید تلاش کنی ولی در نهایت برکت زیاد میاد تو ...

واقعا اینجوریه 

ممنونم ازت خیلی واقعی بود این خواب هام برای همین تو ذهنم مونده گفتم نشونش

خیلی خواب خوبیبزودی یک تحول خیلی خوب در جهت مثبت توی زندگیت اتفاق می‌افته که حتی فکرشم نمیتونی بکنی& ...

ان شاءالله عزیزم خدا از دهنت بشنوه خیلی دارم برای اینکه زندگی مو تغییر بدم تلاش میکنم