2777
2789

من کلا مستقلم شغل شوهرمم سوپر مارکته چون بیشتر مواقع نبوده خیلی کارامو یا کارای بچمو خودم میکنم 

ی دوستی داریم ک بچه هامون هم سنن قبلا تو پارک قرار میزاشتیم این خانومه خیلی ناز نازی طور هی ب شوهرش میگف وای خسته شدم تو دنبال بچه برو یا وای بیا کیف بچرو تو بردار دستم خسته شد اینا امشبم برا اولین بار اومدن خونمون باز میگف نوشابه برام بریز یا بیا کاپشن بچرو بپوشون بیا بچرو بغل کن شوهرشم ب شوخی ب شوهرم گف تو ب خانومت کمک نمیکنی منظورش چایی و پذیرایی اینا بود 

حس کردم اصلا ناز نازی نیستم 😂😂 

شوهرمم تو کارای خونه کمک میکنه اما هر وقت ک حال داشته باشه اینجوری نیستم ک هی بگم بیا اینکارو بکن خستم فلان ببینه نمیرسم خودش کمک میکنه 

🌈🌧️🐆🎤🖤🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستش رفتار رفیقته

من خیلی دوست دارم پیش معشوقم لوس نانازی شم

ولی متاسفانه همیشه کلفت بازی درمیارم

ی باردرحدی جوگیر شدم که با وزن ۴۹کیلو رلم ک ۷۰کیلوهست رو از زمین بلدکردم جوری ک پشماش ریخت

هنوزه هنوزه بهم میگ خر زوری

من لعنتی باید ی جوری رفتارکنم شکنندمممم

ولی نمیتونممم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین