2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من جز مامانیم که چهارتا میخوام ۲ دختر ۲ پسر یکی درمیونم باشه جنسیت🥺🥺😍😍

مامانم اتفاقن امروز ازش پرسیدم گفت نذر کن از خدا بخواه از امام حسین بخواه واسطه بشه 

میگه من این کارو کردم بعد تو داداشت به دنیا اومد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

آدم از آینده خبر نداره شاید دختر براتون مقدر شد که به اندازه هفت پسر براتون خیر و برکت داشت 

دعا کنید خدا فرزند سالم و عاقبت بخیر نصیبتون کنه

ولی خب آرزو که عیب نیست عزیزم خدا هر چی دلت میخواد اگه خیره برات مقدر کنه 

شنیدم یه دعایی هست تو  روز های مخصوص از  بارداری قبل چهار ماهگی میخونن و از اول نیت میکنن که بچشون پسر بشه که اسمش رو محمد بزارن و بعد به این نیت این دعا یا ذکر قرآنی رو میخونن و بعد که پسر شد واقعا اسمش رو هم توشناسنامه و هم صدا زدن محمد میگن 

اینو شنیدم از یکی از فامیل ولی دقیقش رو سرچ کنید 

الهی فداتشم میشی نگران نباش 🥹😍 اما من بیبی چکم‌مثبت شده ناراحتم  یه حس بدی دارم 😔دعا کن بر ...

واقعا نمیفهمم علت ناراحتیت رو! خوشحال باش نی نی داری بعدم فقط دعا کن خدا بهت بچه سالم و صالح بده بقیشو بسپر به خودش...  خودش میدونه چی به صلاحته همونو مقرر میکنه برات❤

واقعا نمیفهمم علت ناراحتیت رو! خوشحال باش نی نی داری بعدم فقط دعا کن خدا بهت بچه سالم و صالح بده بقی ...

درسته اما اخه یه دختر دوسال و نیم دارم 

بعدم شوهرم پسر میخاد یدونه 😔

نمی‌دونم شاید از ترسمه ک ناراحتم 

بعدم از زایمان باز میترسم