2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی لطفا

77 بازدید | 6 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم پسرم ۹ سالشه و به شدت هم به پدرش و خونواده باباش مخصوصا یکی از عمه هاش وابسته س 

شوهرم دیروز به زور بردش یه شهر دیگه با مامانش که برن خونه خواهرش من اول گفتم نه ولی بعد تا دیدم جنجال شد و پسرمم میخواد برت گفتم خب برو فقط برای چند روز 

با شوهرم چندین ماهه که قهریم ولی پسرم دیروز  عصر که رفته تهران با اینکه بهش گفتم تا رسیدی زنگ بزن چون نگرانم تا حالا اصلا یه زنگ به من نزده 

خیلی آشوبم یعنی پسرم منو دوست نداره ؟؟

دوست داره عزیزم

مطمئن باش

هیچکس برای بچه مادرش نمیشه،هیچکس

خدا رو شکر بچه‌ت خوب و خوشه که یادش رفته تماس بگیره،اونم پسر بچه‌ها…😂

به دل نگیر

خاطرت جمع،وقتی هم برگشت سرزنشش نکن،یه روز با لحن آروم و بدون ناراحتی بگو لطفا اگه دوباره جایی رفتی یه خبر بده که من خیالم راحت بشه❤️

دوست داره عزیزم مطمئن باش هیچکس برای بچه مادرش نمیشه،هیچکس خدا رو شکر بچه‌ت خوب و خوشه که یادش رف ...

نه بخدا سرزنشش نمیکنم باور کن دلم به این خوشه که اونم میدونم خوشحاله ولی ....چون اختلاف داریم مثلا شوهرم میگه ببین اصلا دل بچه برات تنگ نشد و از این حرفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخدا سرزنشش نمیکنم باور کن دلم به این خوشه که اونم میدونم خوشحاله ولی ....چون اختلاف داریم مثلا ش ...

اون می‌خواد حرص شما رو در بیاره

اگرم گفت بازم با لحن آروم و از ته دلت بگو:هیچی توی این دنیا مهم‌تر از حال خوش بچه‌م نیست،الهی شکر که سرش به خوشی گرم بوده.واسه من مهم حسیه که خودم به اون دارم و ازش لذت می‌برم.

اون می‌خواد حرص شما رو در بیاره اگرم گفت بازم با لحن آروم و از ته دلت بگو:هیچی توی این دنیا مهم‌تر ...

اره چون اولش مخالفت کردم حالا مطمئنم نقطه صعف دادم دستش از هفته ی دیکه مدام میخواد تکرار کنه کارشو 

ولی بخدا این که بچم صبح تا شب نباشه انگار طوری نیست ولی شبا که نباشه حس غربت دارم ...دلم تنگ میشه 

اره چون اولش مخالفت کردم حالا مطمئنم نقطه صعف دادم دستش از هفته ی دیکه مدام میخواد تکرار کنه کارشو&n ...

حق داری عزیزم

مادرشی،جگرگوشه‌ت هست.

ولی همه اینا یه تمرینه واسه اینکه این جوجه‌ها باید آماده شن که یه روزی از لونه بپرن برن بیرون،اونروز هم دلمون خوشه که رفتن سمت زندگی که دوست دارن.

خودخوری نکن،از درون به این باور برس که بچه‌ت دوست داره،شوهرت متوجه حس واقعیت میشه