2777
2789

من شخصی هست که خیلی اذیتم کرده و هرچند وقت یکبار میبینمش و‌با دیدنش یاد رفتار و‌حرف های که زده میفتم (اینجوری بگم‌که‌ این شخص با آبروی من بازی کرده و‌بهم‌تهمت زده و ...)

❤️

ت چیکار کردی اونوقت ؟؟

نفرت ببخش اصلا بدبختش میکردم بعدش از زندگیم حذفش میکردم آرامشم رو از سر راه پیدا نکردم 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ت چیکار کردی اونوقت ؟؟ نفرت ببخش اصلا بدبختش میکردم بعدش از زندگیم حذفش میکردم آرامشم رو از سر ر ...

من هم در مقابل حرفهای که بهم زد جواب دادم ولی خب ن مثل خودش و بعضی حرف ها رو هنوز نتونستم که فراموش کنم و همش اکو میشه تو مغزم....

خواهر شوهرم هست و گاهی میبینمش

❤️
من هم در مقابل حرفهای که بهم زد جواب دادم ولی خب ن مثل خودش و بعضی حرف ها رو هنوز نتونستم که فراموش ...

من ب شخص هر کسی بهم ضربه بزنه تا بدبختش نکنم ولش نمیکنم بعدش پاکش میکنم حالا هر کسی میخواد باشه بزن لهش کن هیچ وقت ب کسی این اجازه رو نده بهت ظلم کنن حتی ب خودت 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
من ب شخص هر کسی بهم ضربه بزنه تا بدبختش نکنم ولش نمیکنم بعدش پاکش میکنم حالا هر کسی میخواد باشه بزن ...

میتونم بپرسم مثلا چه کاری از دستم برمیاد که بکنم؟؟راهنمای ام کن

❤️
ببخش تا بخشیده بشی. من بخشیدم در مقابل کس دیگه ای خسارت ده میلیون تومنی رو بهم بخشید...

آبروی که ازم رفته رو‌چه‌جوری بگذرم؟؟؟.

تهمتی ‌که‌بهم‌زده رو‌چه‌جوری ببخشم...؟

غروری که لح‌شده رو‌چه‌جوری ببخشم....؟

و خانواده ای که نمیتونم تو‌چشاشو نگاه کنم؟؟

❤️
آبروی که ازم رفته رو‌چه‌جوری بگذرم؟؟؟. تهمتی ‌که‌بهم‌زده رو‌چه‌جوری ببخشم...؟ غروری که لح‌شده رو‌چ ...

بله اینا سخته قبول

اما در مقابلش چیزایی دیگه بهت داده میشه.

این یه اعتقاد معنویه ولی برای من جدیه.