2777
2789
عنوان

باشگاه پینگ پونگمون مختلط شده😑

242 بازدید | 7 پست

اصلا نمیتونم تحمل کنم اصلااا‌ 

توی شهرآرا کلاس پینگ پنگ میرم قبلا فقط بانوان بود الان اونا اومدن نصف سالن رو گرفتن به بهانه ی مسابقات. ما هم نصفه ی دیگه باید با کلی حجاب ورزش کنیم. 

جدا از این اصلا راحت نیستم یه جوریه وقتی گرمشون میشه تیشرتشون رو درمیارن خیلی آدم معذبه‌. از یه طرف مسابقاتم نزدیکه نمیتونم از باشگاه بیام بیرون. 

اصلا این کار قانونیه؟ گفتن چون پینگ پونگه اشکال نداره😑.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

چه بیشعورن در میارن لباساشونو

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چه بیشعورن در میارن اباساشونو

کسی هم چیزی بهشون نمیگه

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه تیشرت اینقدر سخت نگیر  عادت می کنی

خیلیم بده آدم معذب میشه خب. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
کسی هم چیزی بهشون نمیگه

ب مسئولشون چند نفری بگین خب.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ب مسئولشون چند نفری بگین خب.

مشکل اینجاست دخترای دیگه همچین بدشونم نمیاد😑

حالا مریم مقدس یا مذهبی بازی درنمیارم ولی خب یه حد و مرزی باید باشه همشون زل میزنن به پسرا می‌خندن اونا هم خوششون میاد اصلا یه جوری شده.

خیلیم بده آدم معذب میشه خب. 

نه والا 

قرار نیست زل بزنه به می می های اونا 

یه نگاه ساده و گذرا قراره داشته باشه که اصلا ممکنه همونم پیش نیاد 

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈