2777
2789
عنوان

راجع به پر بازدید امروز

669 بازدید | 4 پست

بعضی چیزا رو تا میشه خودتون حل کنید مرداد یه موقع عصبی میشن دست خودشون نیست میزنم طرو میکشم بعد بیا و درستش کن .البته اگه دیدید داره ادامه پیدا می‌کنه با کسی درمیون بزارید.

من خودم شوهر خواهر شوهرم سالها پیش یه عکس نوشته فرستاد در دلم حرف هاست اما در سکوت رکورد خدا را هم شکسته ام به کسی نگفتم دیگه پیام نفرستاد یه بارم داشتم تو اتاق خوابشون طاق باز بچمو شیر میدادم امداد سرشو انداخت اومد تو مرتیکه بعدش دیگه اونا رفتن یه شهر دیگه و دوری افتاد و دیگه ازش چیزی ندیدم اما همیشه یه ترسی تو دلم داشتم .

پسر خاله شوهرمم هست

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم که افسرده ام

در جامعه امروزی امار افسردگی اینقدر زیاد می بینم که مطمئنم از ده نفر حداقل 4 نفر افسرده هستند و اگر در تمام تاپیک های سایت ارسال کنم کار اشتباهی نبوده چون مخاطب خودش را دارد