2777
2789

تو تاپیک قبلم هست که ما قرار بود بیایم تهران دخترم آبله مرغان نقاهت تموم شده بود گفت دخترتون پیش من جا بزارین من مواظبش هستم دو روز قبل اینکه بریم تهران رفت خونه خواهرش که اتفاقا با اون دامادشونم قهرن این رفت منم گذاشتمش پیش مادرم اینا و اومدیم تهران حالا بعد از پنج روز امشب زنگ زده که آره من امشب برگشتم و فردا مهمونی دعوتیم ببین دخترت میاد برم دنبالشو دیگه تا شما از تهران برمیگردین پیش من باشه منم گفتم خبرت میکنم به نظرتون چیکار کنم بزارم دخترم برا مهمونی بره بعد بگم دوباره بزارین خونه مادرم یا نه کلا نزارم بره 

اسی جون ومامانایی که سال آینده کلاس اولی یافرزند ابتدایی دارین حتما تپیکمو ببینینن واجبه

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.

دخترت چند سالشع....میتونه مواظب خودش باشه....جایی که قراره بره مهمونی چطور محیطی....از بابت خواهرشوهرت وحس مسئولیتش چقدر مطمئنی....؟؟

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت چند سالشع....میتونه مواظب خودش باشه....جایی که قراره بره مهمونی چطور محیطی....از بابت خواهرشوه ...

مطمعنم ازش خونه دایی شوهرم میخان برن بخ خاطر اینکه اونموقع که ما احتیاج داشتیم خونه نبود حالا که دخترم کامل خوب شده برگشته منظورمه

مطمعنم ازش خونه دایی شوهرم میخان برن بخ خاطر اینکه اونموقع که ما احتیاج داشتیم خونه نبود حالا که دخت ...

به میزان صمیمتون نگاه کنید...شاید برایش موردی پیش اومده که مجبور شده بین دوراهی ...اون انتخاب رو داشته باشه......اگه کلا این مدلی رفتار میکنه که خوب نفرست ولی اگه اینبار استثناُ اینطوری رفتار کرده حتما دلیلی داره که نیازه سرفرصت بپرسید.....

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍