2777
2789

اگه نکته ای نصیحتی تجربه ای هست که می‌دونی خیلی به درد من و بقیه میخوره بگو 😇💙

تجربه ی من : تمرکز اصلیت توی زندگی مشترک باید روی خودت باشه ... واسه پیشرفت خودت از هر نظر تلاش کن ... وقتی خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قائل باشی ، همسرت هم به همون نسبت برات ارزش قائل میشه ...

آدم وابسته ای نباش و اگه هم هستی کم کم سعی کن دیگه رو پای خودت وایسی ... این نه تنها به خودت اعتماد به نفس میده ، باعث میشه همسرت هم ازت حس یه زن وابسته ی به درد نخور دریافت نکنه ... 

و اینکه تحت هیچ شرایطی لطفا از معیارهای رابطت دست نکش ... لطفا اگه روی بی احترامی یا هر چیز دیگه ای حساسی نادیده نگیر و کوتاه نیا ... حق توئه که توی رابطه ای که غرق آرامش ، عشق و احترامه باشی ... از حقت نگذر حتی اگه قرار باشه ماه ها روانت به خاطرش بهم بریزه بازم ارزششو داره 🙂🧡🧡🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدیما اکثر مامانا خونه دار بودن کلی هم عزت احترام داشتن پیش شوهراشون و فرزندانشون...الان که خیلی خانما شاغل شدن آمار طلاق و بزه کاری نوحوونا هم افزایش پیدا کرده .....شما باید بدونی هدفت از زندگی مشترک چیه اگه اون هدف رو پیدا کردی هم ارتباطت با همسرت عالی خواهد بود هم خودت همواره احساس یه آدم ارزشمند رو خواهی داشت

وقتی طرفت عصبانیه سکوت کن تا آروم بشه بعد باهاش حرف بزن تو عصبانیت چیزی حل نمیشه

حرف و عقیده ات رو ساندویچی بهش (تعریف و تمجید، حرفت رو محترمانه، دوباره تعریف از خوبی ها حتی کوچیک) بگو نذار حس بد بگیره که دفعه بعد که خواستی یه ایراد ازش بگیری راحتتر بپذیره و اصلاح کنه

جلو بچه ها بحث و دعوا نکنین اگر کردید همونجا هم آشتی کنین و عذرخواهی کنید بچه یاد بگیره هم درست پیش بردن رابطه رو هم شجاعت عذر خواهی

و... 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ی چیزی هم که فهمیدم وقتی میخواییم انتقاد کنیم اول یکی دوتا خوبیهاش بگو 

بعد آخرش به نرمی اون انتقاد لابلا حرفات بگو سریع میپذیره، البته  بچه من انقد مظلومه و آرومه همیشه میپذیره اما با این روش فهمیدم با رغبت میگه چشم

قدیما اکثر مامانا خونه دار بودن کلی هم عزت احترام داشتن پیش شوهراشون و فرزندانشون...الان که خیلی خان ...

به نظرم قدیم چون زنا مستقل نبودن و به جورایی نمی‌دونستن بعد جدایی کجا برن و اینکه خیلی هم طلاق و اینجور چیزا رو بد میدونستن آمار طلاق پایین تر بوده ...

الان چون خانوما دیگه مستقل شدن هر رفتاری رو نمیتونن تحمل کنن و توقعاتشون هم بالا رفته ... و طلاق خیلی داره عادی میشه 

به نظرم قدیم چون زنا مستقل نبودن و به جورایی نمی‌دونستن بعد جدایی کجا برن و اینکه خیلی هم طلاق و این ...

ببین بحث طلاق الان شده نقل و نبات محافل...متأسفانه زنان این دوره قدرت حل مسئله رو ندارن ..قدرتی که زنان قدیم داشتن ....مسئله اصلی همینه ... متأسفانه بعضی زنان تو این جامعه این قدرت تفکر  رو ندارن که اول از همه یه انتخاب مناسب و خوب داشته باشند تا به طلاق منجر نشه ...زنی که از همسرش جدا میشه اکر حتی استقلال مالی هم داشته باشه این اتفاق براش بسیار سخت و تجربه ای گران خواهد بود ...چشمهامونو باز کنیم و خوب فکر کنیم بعد انتخاب کنیم تا طلاق نشه نقل و نبات متأسفانه 😔😔😔