2777
2789
عنوان

یه چیزی بگید به این خالی بند بگم

120 بازدید | 15 پست

یه فامیل نزدیک داریم خیلی زیاد دروغ میگه 

الان یکی از نزدیکاش رفته یه کشور اسیایی برای تحصیل خودش ایرانه بعد تو اینستاش زده دانشجوی دندانپزشکی و پزشکی و متخصص قلب و اپلای کشور... ( همون کشوری که نزدیکاش هستن ) و اخذ اقامت از همون کشور 

بعد کلی استوری گذاشته و عکس های اون کشور و گذاشته که مثلا الان اونجاست و کلی تبلیغ کرده که درمورد مزیت های تحصیل در کشور مذکور ولی من میدونم که نه پولشو داره نه شوهرش میزاره بره کلا تاحالا از تهران خارج نشده   

کلا خیلی ازین کارا میکنن و الکی هم بعدش کلاس میزارن  

منم باهاش شوخی دارم یه پیام بگید بهش بدم غیر مستقیم و تو غالب شوخی بگم که اینکاراش چیپه 🤭 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بذار با دروغاش خوش باشه. چرا میخوای دلخوشیش رو‌خراب کنی!؟

همونجور که شما میدونی طرف دروغگو و چاخانه بقیه هم میدونن.

پس بذار دلش خوش باشه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

چی کارش داری بذار تو طبیعت خودش رها باشه بذار خوش باشه 

هر وقت دیدیش یه لبخند بهش بزن نگاه این شکلی ☺️ینی ما که میدونیم دادا ...

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بگو نمیدونستم انقد اوپن ماید شدی 

خیلی پیشرفت کردی ، راز موفقیتتو بگو ماهم استفاده‌ کنیم 😂

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

بگو نمیدونستم انقد اوپن ماید شدی  خیلی پیشرفت کردی ، راز موفقیتتو بگو ماهم استفاده‌ کنیم 😂

مایند

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ولش کن بذار با دروغاش خوش باشه. چرا میخوای دلخوشیش رو‌خراب کنی!؟ همونجور که شما میدونی طرف دروغگو و ...

چون بعدش خیلییی کلاس الکی میزاره ماهم مجبوریم بگیم باور کردیم 

نمیخوام مستقیم چیزی بگم غیر مستقیم در غالب شوخی که بگم بابا انقدر دروغ نگو 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.
عه اشتباه گفتم  مرسی جای دیگه نگم😂

🌹🌹😀