2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دوتا شم امتحان کردم ولی نوشته برای شما کارتی صادر نشده 

استرس دارم، من فارغ التحصیلم اما میخوام درسهام رو ترمیم کنم الان نمیدونم کارت رو گرفتم باید ببرم مدرسه قبلیم مهر و امضا کنه یا نیازی نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
از دانا هم امتحان کن یه بار بلکه فرجی شد البته بری هم تهش میزنه هنوز برای شما کارتی صادر نشده 

من به دوتاکافینتی هم پیام دادم اونام میگن سایت مشکل داره نتونستن برام کارت رو بگیرن

استرس دارم، من فارغ التحصیلم اما میخوام درسهام رو ترمیم کنم الان نمیدونم کارت رو گرفتم باید ببرم مدر ...

پسر منم پشت کنکوریه من همه ی کارهای ثبت نامش رو انجام دادم دیروز که نوشت شما شرایط دریافت کارت رو ندارید کم مونده بود سکته کنم گفتم نکنه یه جا اشتباه کردم بچه داره خودشو میکشه از بس میخونه بتونه ترمیم کنه معدلش بیاد بالا بعد من یه جا رو درست انجام ندادم نتونه امتحان بده بخدا میخواستم گریه کنم 

من به دوتاکافینتی هم پیام دادم اونام میگن سایت مشکل داره نتونستن برام کارت رو بگیرن

منم دیروز غروب کافی نت سر زدم گفتن نمیشه کارت بگیری برو فردا بیا شاید بشه گرفت  امروز هم که باز اش هنون اشه کاسه همون کاسه 

پسر منم پشت کنکوریه من همه ی کارهای ثبت نامش رو انجام دادم دیروز که نوشت شما شرایط دریافت کارت رو ند ...

دور از جونتون عزیزم، فک نکنم شما اشتباهی کرده باشیم احتمال زیاد خود سایت مشکل داره، شما نمیدونید باید کارت ورود به جلسه رو ببریم جایی مهر و امضا کنن یا نیازی نیست؟ 

دور از جونتون عزیزم، فک نکنم شما اشتباهی کرده باشیم احتمال زیاد خود سایت مشکل داره، شما نمیدونید بای ...

والا من از مدیرمدرسه پارسالمون پرسیدم گفتن اصلا شماهابه ما ربطی ندارید چون دیگه دانش اموز این مدرسه حساب نمیشید ولی خیلی مدرسه ها گفتن بیارید مهر کنیم خیلی جاها گفتن نمیخواد خیلی مدرسه ها گفتن خودمون کارت میگیریم پرینت میکنیم مهر میزنیم بیاید تحویل بگیرید یه شیر تو شیریه حد و حساب نداره