فافاااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 عنوان یه چی خورد رو گردنم،ببینید چم شد 146 بازدید | 7 پست نمیدونم چی بود الان سر گیچه و سر درد دارمحالت تهوع ام دارم بده؟ دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره.... 1403/02/27 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافاااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 گیج و منگم سر درد دارم رو گردن ام خورد دقیقا دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
دلفینی_بابال عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 508 چی بود مثلا ؟ازین حشره ها نباشه که جاستین بیبر رو گاز زده الان فلج شده صورتش ؟ من فرزند ایرانم ..♥️
فافاااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 چی بود مثلا ؟ ازین حشره ها نباشه که جاستین بیبر رو گاز زده الان فلج شده صورتش ؟ نمیدونم چی هس اسمش از اینایی ک جنوب پیدا میشهپشمالو هست دست بزنی سریع آب میشه له میشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
mamanaliii عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2192 فکر کردم ضربه خوردهخب بگو نیش حشره ای چیزی بودهاگه حشره اش را میشناسی سرچ کنببین حساسیتی چیزی ایجاد میکنه یا خودت سابقه حساسیت داری
فافاااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 فکر کردم ضربه خورده خب بگو نیش حشره ای چیزی بوده اگه حشره اش را میشناسی سرچ کن ببین حساسیتی چیزی ... مشکل اینجاس اسمشو نمیدونم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
mamanaliii عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 2192 اگه تو خونه از این حشره هست عکس بگیر تو گوگل سرچ کن میاره اسمشو
فافاااااااا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5668 اگه تو خونه از این حشره هست عکس بگیر تو گوگل سرچ کن میاره اسمشو یکی بود ک دیدمدست زدم له شد سریع دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....