2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی

74 بازدید | 4 پست

داستان آشنایی منو اون اینطوری بود که 

آشنا شدیم رفتیم بیرون پسر خوبی بود اولاش خیلی زود زود پیام میداد زنگ میزد بعد از یه مدت مثلا ۲ روز غیب میشد منم مثل خودش رفتار میکردم اگه زنگ میزد زنگ میزدم و خیلی سرد برخورد میکردم 

من اصلا راجب چک کردن گوشی و این چیزا باهاش صحبت نکرده بودم چند وقت بود شک کرده بودم بعد از ۵ ماه رابطه گفتم اینستاتو چک کنم دیدم با چند تا دختر چت کرده میگفت فامیلامونن نمیزاشت چت بخونم منم باهاش کات کردم 

هستید بقیشو بزارم؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیالش شده بودم اونم هی زنگ میزد و پیام میداد منم جواب نمیدادم یه روز داشتم توی نی نی سایت راجب بارداری سوال می‌پرسیدم زنگ زد جواب دادم گفت دلم برات تنگ شده رفیقام میدونن چقدر حالم بد بود شبا خوابم نمی‌برد چرا جوابمو نمیدادی منم گفتم بخاطر کارت میگفت بخدا فامیلامون بودن منم بخاطر تو کل چیزارو پاک کردم اینیستا و تلگرام این چیزا منم زیاد گرم نگرفتم فرداش رفتیم بیرون دوباره اوکی شدیم تا همین هفته پیش اوکی بودیم بهش گفتم بده تلگرامتو ببینم (خودش گفت دوباره نصب کرده ) گفت نمیزارم عصبانی شد گفت شکاکی چقدر منم از اون موقعه حالم بده و هر روز دعوا میکنیم واقعا خسته شدم میخوام تموم کنم باهاش اینم بگم که ناخواسته پرده منو زده حالم بده خیلی لطفا کمکم کنید راه حل بدید درست بشه این رابطه