2777
2789
عنوان

کات بکنم ؟؟

180 بازدید | 22 پست

دوست پسرم نمیزاره برنامه هاشو ببینم مثل تلگرام و اینستا میگه خوشم نمیاد 

قبلا یه بار پیامک هاشو دیدم فهمیدم خیانت میکنه کات کردیم دوباره اشتی کردیم الانم نمیزاره ببینم چیکار کنم کات کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت کرد بعد بخشیدی بعد نمیزاره بببنی ؟؟🤐🤐🤐🤐🤐ببخشید خیلی ساده ای ، مشکل این نیست ک نمیزاره ببینی چون معلومه که توش خبریه ، مشکل اینه که تو چرا با همچین ادمی هستی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

همون موقع که فهمیدی خیانت کرده چرا برگشتی آخه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

چرا سوالی ک جوابشو میدونی میپرسی عزیزم؟؟؟؟؟؟

ارزش داره بمونی بنظر خودت؟

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
دلیلی نداره که بخای نگاه کنی

داره میگه بعد از خیانت نمیزاره نگا کنه معلومه دیگه واسه چی نمیزاره بعد حق با پسرس؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

تو دوستش نداری پس نمون تو این رابطه 

میدونم الان میای میگی نه دوستش دارم ولی اگه دوستش داشتی نظر ما برات مهم نبود تازه اگه یکی میومد میگفت داره بهت خیانت میکنه میزدی تو دهنش

‌اینجا معرفتـــ فقط لفظه!
خیانت کرد بعد بخشیدی بعد نمیزاره بببنی ؟؟🤐🤐🤐🤐🤐ببخشید خیلی ساده ای ، مشکل این نیست ک نمیزاره ببی ...

خودش کلی حرف زد گفت دیگه همچین کاری نمیکنم و این چرت و پرتا حالا میخوام تموم کنم باهاش

دلیل داره باید ببینم مطمئن بشم 

تو الان داری ب خودت توهین میکنی! 

چرا باید با کسی باشی ک اونقدر غیرقابل اعتماده ک باید بری تک تک پیاماشو چک کنی تا دلت آروم بگیره؟!!!! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊