2777
2789
عنوان

خودکشی دختر همسایه

627 بازدید | 33 پست

دختر همسایه مون خودکشی کرده 

واسه اینکه پزشکی نیاورده 

۷ سال پشت کنکور بوده 

خب شاید قسمت نبوده چرا بخوای خودتو بکشی آخه 

چجور از گناهش نمی‌ترسن چجور ؟ 

مامانش میگه همش می‌رفتیم بیمارستان بدون اینکه مریض باشیم 

میخواست دکتر ها رو ببینه تو بخش 

به فامیل دور شون هم گفته بوده پزشکی آوردم الکی 

نزدیک هفت سال که شده که ناامید شده خود کشی کرده 

چون فامیل هم متوجه میشدن دیگه این الکی گفته بوده 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی باید واقعیت بپذیریم و با چیزی که در دست داریم شاد باشیم  ، خانواده ام نباید زیاد بهش پر و بال میدادن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

چند سالش بوده؟

منم واسه زندگیم خیلی تلاش کردم ولی ... خیلی دلم میخواد بخوابم دیگه بلند نشم اصلا مرات خودکشی ندارم میترسم اوضام بدتر بشه

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

این همه سال این بچه رو نبردن درمان کنن عاقل شه بیشتر هم سوقش دادن سمت همین افکار مسخره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

طفلکی اون قدر که تو این سال ها تو مغز بچه ها و والدین کردن که پزشکی بهترینه عالیه خیلی خوبه بچه دیگه خودش رو به آب و اتیش میزنه قبول بشه 

من یه بار بیمارستان بستری بودم با یکی از پرستار ها دیگه دوست شده بودم اونم می گفت روزی ۱۸ ساعت درس خوندم الان دو شیفت کار می کنم یه دونه بخش یدونه هم اورژانس به زور ۲۵ میگیرم 

خدا لعنت کنه خانواده های پر توقع رو 

خانوادش کاریش نداستن 

خودش می‌خواسته بره ببینه مامانم مجبور بوده بره همراهش 

مامانش می‌گفته بهش برو خیاطی یا یه چیز که مغزت بکشه 

اصلا مور مور میشم تا یادم میاد قیافه و حرکاتش رو 

خیلی ناراحتم 

دنیا چو رباط و ما بر اون میهمانیم پر غُره نشو که ما بر آن می‌مانیم ، بسی تیر و اردیبهشت و دی ماه بیایند که ما خاک باشیم و خشت