2777
2789
من با فامیلای فضول و بی فرهنگمون اینجوریم.فک میکنن افاده دارم ولی رو اعصابمن دوس دارم ارتباطم باهاشو ...

اره ممکنه واسه اینم باشه که نمیخوان صمیمی شن 🤔

💓 Be Lovely 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجوری هستم اما نه با همه 

اول اینکه بخاطر خصلت ماه تولدم راحت با هم جنسم ارتباط نمیگیرم یعنی دوستام همیشه میگن دفعه های اول که دیدیمت خیلی سرد بودی محل نمیذاشتی 

درصورتی که خودم متوجهش نمیشم

ولی وقتی صمیمی بشم از خودم خوب تر نیست 

حس ششم خیلی قوی هم دارم 

تو جمعی برم ببینم هم جنسم هست و از چشمش حسادت رو بفهمم جواب سلامشم نمیدم

و اینکه از هر کدوم از دوستام بدی ببینم اصلا فرصت دوباره نمیدم فوری میذارمش کنار و بلاک 

خب راست میگه منم باهاش هم نظرم...خودم ازونام ک دختر پسر واسم فرقی نداره تو رفاقت صدمو میزارم ولی هر ...

ولی من قبول ندارم اینو

احتمالا تو رو هرکی دست میذاری اینجوریه🥺🚶🏻‍♀️😂 

وگرنه پسر نارفیق هم کم نداریم والا 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من اینجوری هستم اما نه با همه  اول اینکه بخاطر خصلت ماه تولدم راحت با هم جنسم ارتباط نمیگیرم ی ...

متولد مردادی؟

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من نمیدونم چرا کامنتایی که به شما ربطی نداره الکی ریپ می‌زنید اظهار نظر میکنید...فشاری نشو ریپم نزن ...

تو هنوز فرق بین فان رو ندیدی ؟. بعد اصلا چه ربطی به چی داشت اتفاقا خوش حال میشم یکی بخنده. می‌دونی با امضام چند نفرو خوب کردم. وایی وای

کاربر پسر🔵 (با افتخار خاله زنک هستم )
پس این جور حرف زدن از نظر شما با ادبیه ! پس بی ادبی هاتون چیه ؟ (ادبشونو بنازم)

عزیزم چرا نمیفهمی این شوخی ترنده شده خود اون اقا هم متوجه شدن و ما تنیجرا اکثرا استفاده میکنیم

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것