2777
2789
عنوان

مهمونم دست خالی اومد

411 بازدید | 15 پست

اشکالی نداره ها ولی حرفش بد بود، گفت چیزی نیاوردم که تو هم نیاری 😐و این در حالیه که بنده دفعه اول که رفتم یه ظرف کادویی پارسال خریدم به یک و دویست بردم براش، مگه دفعه دومم باید چیزی ببرم که میگه نیاوردم که نیاری🤣🤣🤣بار اول بود خونم میومد، و جالبتر اینکه ما بعد از شام رفتیم ولی اونا شام مهمان بودند. 

من عاشق کادو خریدنم به خیلیا کادو دادم و نگرفتم ولی مهم نیست، مهم حس خوب خودمه ولی یکی بخاد حرف این مدلی بزنه لجم میگیره

منم یکی دست خالی بیادخونمون خیلی بدم میاد🤮🤮

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک آخرموهیچکس نیومد حتماشکرخداهیچکس مشکل مارو نداره

اسی تو نون قلبتومیخوری ولی آدمای این شکلی من باشم دیگه بعدازین باهاشون مثل خودشون رفتارمیکنم❤️

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
منم یکی دست خالی بیادخونمون خیلی بدم میاد🤮🤮

منم همینطور 

یه بطری شربت توخونش درست کنه بیاره هم به نظرم عالیه اما دست خالی بدم میاد انگار زوری اومده 

خودمم هرگز دست خالی جایی نمیرم حتی شده خودم یه  کیک کوچک میپزم میبرم اما دست خالی نه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

منم همینطور  یه بطری شربت توخونش درست کنه بیاره هم به نظرم عالیه اما دست خالی بدم میاد انگار ز ...

اره ادم هر چی میتونه ببره ولی زشته هیچی نبری مخصوووصا بار اول

بعضیا شعورشون کمه

هفته پیش یکی تاپیک زد که جاریم برا به دنیااومدن بچم پلاک طلا داده

الان انتظار داره منم به بچش طلا بدم 

تازه شاکی بود که این چ جور کادو دادنیه که اونم  ازم اتتظار داره😂

در این حد نمیفهمید !!

بعضیا گاون دست خودشون نیست