2777
2789
عنوان

سونو انومالی و عدد Nf

21851 بازدید | 17 پست

دوستای خوبم کسی جدیدا سونو انومالی(سه ماهه دوم) رفته میخوام بدونم عدد Nf شما چندبوده که گفتن طبیعی اخه مال من 2/9mmنوشته و رفتم مرکز بهداشت گفت مشکوک درحالیکه سونو وازمایش قبلی من کلا کم ریسک بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم کسی که ۱۳ هفته و شش روز رو رد میکنه و ان تی نداده باشه باید ان اف بده 

مثل همون ان تی هست ظاهرا 

همین امروز هم این مطلبو خوندم چون خودم ان تی تو راه دارم می خواستم تاریخ دقیقشو‌بدونم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
سلام عزيزم ميشه اگه هستي جواب بدي ان اف شما مشكلي داشت؟؟؟واسه من تو ١٨هفته٣.٨بود تو ٢٤هفته ٣ميخوام ب ...

عزیزم نی نی سالم بدنیا اومد انشالله؟؟؟من 3.9 نگرانم

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
سلام بله عزیزم سالمه خداروشکر.من خودم اون عددو فک میکردم مشکل داره دکترم گفت مشکلی نیس .چون ان تی هم ...

خداروشکر گلم😍😍 خدا حفظش کنه برات😘نه من ان تی اولم خوب بود تو انومالی اینودیدم زیاده ترسیدم دکترم گفت خوبه مشکلی نداره 

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
خداروشکر گلم😍😍 خدا حفظش کنه برات😘نه من ان تی اولم خوب بود تو انومالی اینودیدم زیاده ترسیدم دکترم ...

مرسی از دعای قشنگت😍 ان تی زیر ۳ خوبه ان اف زیر ۶ خوبه .من میگفتم چرا تو  ۲۴ هفته نسبت به ۱۸ هفته عددش کم تر شده که دکتر گفت مشکلی نیس

مرسی از دعای قشنگت😍 ان تی زیر ۳ خوبه ان اف زیر ۶ خوبه .من میگفتم چرا تو  ۲۴ هفته نسبت به ۱۸ هف ...

قربونت😍❤ اره همش استرسه بارداری تا بزای .خدا همه نی نی هارو حفظ کنه😊

مامان دوتا فندق هستم ❤❤