2777
2789

ینی چ جور آدمایین، خودش خانواده ش، فردا چ جوری قراره برگزار بشه، ینی آدم من هست یا نه...

خوابم میاد با اصلن😪😁 ولی باید برم نرمش کنم، دوش بگیرم، شام بخورم، مسواک، کمی نوشتنی و قبل از ۱۱ونیم بخوابم😴 ولی خسته تر از اونم ک این کارارو بکنم😅😪

۵ دیقه می‌خوابم بعدش پامیشم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مگ  شب کنکوره😂😂😂😂

منم قراره برام سنتی خواستگار بیاد پسره الان سرکاره تا مرخصیش تو دلم آشوبه استرس دلرم بیاد قیافم نپسنده🥺

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
شروعش ک آره ولی اگ اولیه اوکی بود یه مدت در ارتباط میشیم ک بشناسیم همو

ریلکس باش عزیزم💚

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)