2777
2789

بحثمون شده بود بعد بحث ازدواج خواستگاری بود چون خودش گفت قصدش ازدواج بعد برداشت به من گفت تو اول رابطمون گفتی اگه قصدت ازدواجه باهام آشنا شیم بیشتر اگه قصد دیگه ای داری من نیستم بعد برداشتم گفتم حقیقت گفتم من آدمی نیستم امروز باتو باشم فردا تموم کنم بایکی دیگه بعد برداشت گفت یعنی الان فقط با منی خندید گفتم نه با صدتا بعد گفت شوخی کردم بحث نکنیم //این بحثمون برای امروز بود تلفنی حرف زدم//

خب من اینجوری گفتم منظورم این بوده رابطه بی هدف نمیخوام 

یک ساعت پیش پیام داد نوشت سلام خوبی منم جوابشو دادم بعد نوشت بیا بغلم گفتم ممنون دستت دردنکنه  نمیام بعد گفت بابت گفتم بغل بعد گفت بشه پس من میخوابم دستم درد نکنه نوشت شب خوش فعلا منم نوشتم شب خوش بعدش آفلاین شد منم ناراحت شدم یهویی رفتم همون ثانیه چند تا پیام دادم بیا ایتا بیا ایتا کارت دارم انقدر پیام دادم جون هرکس دوست داری بیا کارت دارم چون میخواستم بهش بگم خسته شدم بابت رفتارت خلاصه انقدر صداش کردم اسمشو پیام. دادم چند بار تکش زدم اصلا جواب پیام های آزادم نداد و ایتا هم آنلاین نشد 

الان حرف من اینه فرده بهش زنگ بزنم بگم من میرم دیگه من نمیتونم بااین اخلاقیات خلاصه حرف های دلمو بزنم 

یا کلا زنگ و پیامی بهش اصلا ندم دیگه ؟؟؟

اون کات کرده رابطرو دیگه چی‌ میخوای‌ بگی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اشتباه کردی با التماس پیام دادی بیا ایتا کارت دارم .

شما قصدت ازدواجه ، اون پسر هم اگه بخوادت خودش پیش قدم میشه 

نمیدونم چند وقت از رابطه تون میگذره ، اگه ۶ ماه شده ، بهش بگو قصدت ازدواجه یا دوستی ، اگه گفت فعلا قصد ازدواج ندارم ، یا شرایط ازدواج ندارم ، بگو باشه پس من نمیتونم بیشتر از این تو یه رابطه ی بی هدف بمونم 

یه کم غرور داشته باش ،التماس کسی رو نکن

خیلی خودتو کوچیک نکن پیشش 

چقدر دست پاچگی کردی 

تو دختری توو وقتی با ارزشی که کمی دست نیافتنی تر باشی...ک کمی ناز و عشوه بیای و متقاضیت باشن نه در دسترس و حاضر در صحنه...خوب کردی باید تکلیفتو مشخص کنی باهاش ولی هر چیزی بوقتش...

اونم خیلی یچگی کرده که در لحظه که تو کمی سرد تظاهر کردی اینجور اف شده ...

بنظرم اگر برای ازدواجم بش فک میکنی خیلی بیشتر فک کن آیا واقعا بدرد زندگی میخوره ...!

بنظرم تو بلاتکلیفی نمون و زنگ بزن بهش بگو همه چی تموم شده 

ببین اکثرا میگن زنگ نزن ولی من برای این میگم زنگ بزن خودت راحت میشی بخاطر دل خودت

اینم بگم بعضی پسرا هر کاری میکنن به دست بیارن 

اونم حتما برای اینکه بدستت بیاره گفته قصدم ازدواجه 

نباید از هر رابطه ای انتظار ازدواج داشت

بعدشم وقتی خندیده گفته فقط با منی

خیلی این حرفش منظور داشته 

قطعا اگه برای تو ارزش قاعل میشد اینو نمیگفت 

کسی که عاشقت باشه اصلا به خودش اجازه نمیده همچین حرفیو به زبون بیاره 

وقتی منظورش اینو میرسونه تو با پسرای دیگه هم حرف میزنی پس چرا باهاته؟

پس قطعا دوست داشتنی این وسط نیس 

از من گفتن حتی به پات افتاد دیگه نرو تو رابطه 

تموم کن و پشت سرتم نگاه نکن