2777
2789
عنوان

حدود ۴۰ روز دیگه...

595 بازدید | 34 پست

من کنکور دارم و امسال سال سوممه اوایل خیلی خوب بود ولی بعد از فوت مادربزرگ و داییم پشت سر هم و خودکشی دوستم دیگه نتونستم درست درس بخونم یعنی از فروردین حدودا روزی ۳ ساعت میخونم که اونم نخونم به نظرم سنگین تره...کنکور اردیبهشتو خوب ندادم واقعا نیاز دارم این ۴۰ روز رو خوب بخونم تا تیر...برای ترمیم معدل هم فقط ۴ درس ثبت نام کردم بقیه نمراتم از سال قبل بالای ۱۹.۵ بودن

میشه لطفا بدون قضاوت کردنم یک جمله بگید که دوباره سر پا بشم برای درس خوندن؟🙁💔

از صبح انقد گریه کردم چشام تار شده و سرم گیج میره دیگه اصلا نمیتونم تو خونه بودن رو تحمل کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط با اون لحظه فکر کن که نتایج می‌بینی و چقدر خوشحال میشی و به خاطر اون یه لحظه به خاطر اون یه ثانیه کم نیار

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

فقط یکم دیگه مونده . دیگه تموم میشه راحت میشیم . حتی ۱ ساعت هم کلی می‌تونه رتبه جابه‌جا کنه . پاشو بخون 💖

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم یا نمی‌دونم مرده با جنبه انسانیشو دیدم وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

فقط با اون لحظه فکر کن که نتایج می‌بینی و چقدر خوشحال میشی و به خاطر اون یه لحظه به خاطر اون یه ثانی ...

اخه سال قبلم رتبه ۵۰۰۰ اوردم و اونقدحس قشنگی نداشت برام..الان که کلا حس میکنم همون رتبه ۵۰۰۰ هم دیگه برام غیرممکن شده

من دو تا پسر رو میشناختم دوران کنکورم یکیشون چند ماه مونده به کنکور پدرش توی تصادف وفات کرد ولی همون سال رتبه یک کنکور ریاضی شد یه پسر دیگه هم بود دوران هنرستانش پدرش وفات کرد و مجبور بود هم کار کنه خرج خانوادش رو بده و هم درس بخونه و رتبه ی یک رشته ساختمان شد جفتشونم چه پسرایی بودن آدم از دیدنشون کیف میکرد 

اگر خودت برای خودت مهم نیستی برای خوشحالی اونا تلاش کن، چون با خوشحالی تو خوشحال میشن♥

شدیدا دلم براشون تنگ شده اصلا میشینم سر کتابا نمیدونم خاطرات کدومو مرور کنم..همش میگم چرا من باید امسال اینجوری میشدم

خدا همشونو رحمت کنه و به دلت ارامش بده

منم سال سوممه و نمیدونی با دیدن تاپیکت خجالت کشیدم که صرفا چون خسته بودم درست حسابی تا اینجا نخوندم و جدا بهت میگم خداقوت خیلی قوی هستی

ببین منم مثل تو و میدونم فشار کنکور چقدر سخته فقط واسه اینکه یبار دیگه مجبور نشی این چرت و پرتارو دوباره بخونی و همون روزای تکراری رو تجربه کنی تمام این چهل روزو تلاش کن♥️

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
اگر معدلت بالای ۱۹.۵ بشه رتبت میاد زیر ۵۰۰۰  پس سخت نگیر بیشتر کنکدر از سخت گرفتنه امسال تلاشت ...

اره اگه ۴ تا درس ترمیمو ۲۰ بشم میشه معدلم ۱۹.7 ولی کیه اهمیت بده