2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پابند بچمم.

خسته شدم از این زندگی سمی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه هایی که پدر و مادرشون طلاق میگیرن خیلی آسیب پذیرتر میشن 

انقدر موضوع حساسیه که نیاز به مشاوره داره 

ولی سعی کن خودتو قوی نگه داری و عذاب وجدان نداشته باشی بابتش ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بچه هایی که پدر و مادرشون طلاق میگیرن خیلی آسیب پذیرتر میشن  انقدر موضوع حساسیه که نیاز به مشا ...

دارم میرم کاشت ناخن ، نمیدونم چکار کنم شوهرم دیگه نمیخوادم ، سر هر موضوعی میگفت برو بود و نبودت مهم نیست

بچه هایی که پدر و مادرشون طلاق میگیرن خیلی آسیب پذیرتر میشن  انقدر موضوع حساسیه که نیاز به مشا ...

هیچ احساسی به شوهرم ندارم مدت ها هم بگذره دلم تنگ نمیشه ، ولی ناراحت بچه هامم ، پولم ندارم ببرم همرام

ای بابا..واقعا خیانت سخته..ولی بچه هات اذیت میشن

دخترم میره هشتم ، پسرم سوم و دختر کوچکم اول ، بچه ها اونجورم اذیت میشن ، مدام دعوا داشتیم استرس داشتن ، عادت میکنن بچه هایی مادرشون کلا نیست چجورن

ای بابا..واقعا خیانت سخته..ولی بچه هات اذیت میشن

خدا نگذره از باعثش ، من نشسته بودم تو خونه ، هیچ جوره راه نمیاد باهام باید بشینم تو خونه ، نه میذاشت سر کار برم نه اعتراض داشته باشم میگفت بشین بچه هات بزرگ کن و فکر کن من نیستم

دخترم میره هشتم ، پسرم سوم و دختر کوچکم اول ، بچه ها اونجورم اذیت میشن ، مدام دعوا داشتیم استرس داشت ...

گلم درکت میکنم...خودم دارم تو خانواده ...نبود مادر خیلی سخته واسه بچه....فقط همخونه شوهرت باشی و اصلا باهاش حرف نزنی نمیشه؟

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره