mahla_84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 189 عنوان به دوس پسراتون.. 132 بازدید | 13 پست به دوس پسراتون تبریک میگین امروزو؟😐😂#روزپسر 1403/02/27 | 18:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9652 😂 اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11534 نه به روم نمیارم 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
setareammm عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 5047 اره ی چی هم پختم دیروز باهم خوردیم امرپز کفت کادو نمیکیزی گفتم چی گفت جوراب میخوام 😐 برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂↕️❤️
mahla_84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 189 اره ی چی هم پختم دیروز باهم خوردیم امرپز کفت کادو نمیکیزی گفتم چی گفت جوراب میخوام 😐 جونن😂
quingirl عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 1600 چرا والا امروز روز روابط عمومی فردام روز حکیم خیام روز پسر از کجا درومد😂 درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊 freedom#
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 11534 چرااا😂 چون مناسبت زیاد معروفی نیستی هیچ خودشم خبر نداره قطعا الان، دیگه الکی واسه خودم یه مسعولیت تبریک روز پسر هرسالم نمیتراشم😔😂 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 16490 اره فقط تبریک خشک و خالی میگم ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
mahla_84 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 189 اره فقط تبریک خشک و خالی میگم من موندم بگم یا نگمآخه حس میکنم واسه پسر بچه هاس این روز😂